Camdaki Çizikler..

dadas

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba..

Biliyorsunuzki istenmeyen çizikler camda oluşmaktadır.Bu çizikleri yok etmenin bir yolu varmıdır :) Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim..

Arkadaşlar merhaba..

Biliyorsunuzki istenmeyen çizikler camda oluşmaktadır.Bu çizikleri yok etmenin bir yolu varmıdır :) Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim..

bildiğim kadarı ile camdaki çizikler gitmiyor ama belki aramızda çözüm bilen vardır

Bakalım :)

duşakabin işi yaptığımız için ordan biliyom arabada farklı olabilir cam cama bi sürtüyo sonra çizilen cam doğru çöpe :)

Arkadaşlar merhaba..

Var tabi rayon ped ceriglass ile geçiyor internete yazın bulursunuz

dış cam fitilleri çok kalitesiz aracım daha 100 kmdeyken çizikler oluşmaya başlamıştı. Servisteki bi bayan araba tozluyken camı açarsan cizilir tabi dedi bana . bende hanımefendi ilk defa araba kullanmıyorum bir çok arabam oldu ilk defa böyle birşey görüyorum diyince cevap veremedi.!

Cam çizilmesi her araç camında yaşanan bir sorun, bunun için pek çok ürün var bu sebeple ama en güzeli auto king, sonax vs gibi yerler. Meguiars 105 de tırnak girmeyecek kadar olan çizikleri gideriyor ama daha derin olanlar için yüzde de yüz çözüm yok.

camda oluşan su damlacıkları için ne kullanmalıyız acaba,

Teşekkür ederim, çalıştığım magazada metal ve camlari temizlemek icin sirke var onu aldim denedim cok hosuma gitmedi ama bir de pasta deniyeyim, cami cizmez dimi???

Geri