Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
adamın dalgınlığına geldi muhtemelen bariyerlere sürttü , haliyle panikleyincede olan oldu.. böyle kamerayla otobana çıkan insanlara anlam veremiyorum, bu tip kazaları yakalarız diye mi yapıyorlar acaba? durup bakmadılar bile. garip.. bariyerinde eski haline geldiği falan yok abartma kardeşim sende
adamın dalgınlığına geldi muhtemelen bariyerlere sürttü , haliyle panikleyincede olan oldu.. böyle kamerayla otobana çıkan insanlara anlam veremiyorum, bu tip kazaları yakalarız diye mi yapıyorlar acaba? durup bakmadılar bile. garip.. bariyerinde eski haline geldiği falan yok abartma kardeşim sende
Nası izliyorsunuz videoyu.Bariyerin dalgalanışını görmediniz mi? Burdakiler vurmayla dağılırdı.Ben de geri ip gibi dümdüz oldu demedim.Esneyişine vurgu yaptım..
bence o hızla uyuma olmaz..sağdan gelip geçen adamın uykuyla alakası yoktur..tıpa gaz gidiyor adam..başka bişey var bu kazada..ya lastik patladı ya başka bişey