Canlı canlı Scenic kazası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın

Araba sola çekti şöför uyudumu acaba...

o degılde cekenlerde yola devam edıolar

Uyudu Heralde Ama Çekenlerde İnsan Değiller Durmadilar Bile Yazik

O değil de bariyerler nası esnedi ve eski haline geldi.Adamlar yapıyor cidden.Bizde olsa o bariler bir de arabaya saplanırdı..

adamın dalgınlığına geldi muhtemelen bariyerlere sürttü , haliyle panikleyincede olan oldu.. böyle kamerayla otobana çıkan insanlara anlam veremiyorum, bu tip kazaları yakalarız diye mi yapıyorlar acaba? durup bakmadılar bile. garip.. bariyerinde eski haline geldiği falan yok abartma kardeşim sende :)

adamın dalgınlığına geldi muhtemelen bariyerlere sürttü , haliyle panikleyincede olan oldu.. böyle kamerayla otobana çıkan insanlara anlam veremiyorum, bu tip kazaları yakalarız diye mi yapıyorlar acaba? durup bakmadılar bile. garip.. bariyerinde eski haline geldiği falan yok abartma kardeşim sende :)

Nası izliyorsunuz videoyu.Bariyerin dalgalanışını görmediniz mi? Burdakiler vurmayla dağılırdı.Ben de geri ip gibi dümdüz oldu demedim.Esneyişine vurgu yaptım..

Böyle brşey görup durmamak ınsanlıga sığmaz

bence o hızla uyuma olmaz..sağdan gelip geçen adamın uykuyla alakası yoktur..tıpa gaz gidiyor adam..başka bişey var bu kazada..ya lastik patladı ya başka bişey:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri