Captur Outdoor 1.5 dci EDC 40000Km Bakım

Sağolasın Özcan.Myrenault'u sormadım açıkçası:)

Sorsaydin keşke abi :) myrwnault uygulamasında sizin için bölümünde 50 lira indirim olacagi yaziyor. Ben benim aracin bakiminda söylemiştim 50 lira indirim uygulamislardi.

Hayırlı olsun bakım. Allah kaza bela göstermesin.:eyv

Sorsaydin keşke abi :) myrwnault uygulamasında sizin için bölümünde 50 lira indirim olacagi yaziyor. Ben benim aracin bakiminda söylemiştim 50 lira indirim uygulamislardi.

O kadarına takılmadım Özcan.Hatta geçen vites topuzu plastiği kırılmıştı yenisi sipariş edildi ve değişti.Yeni değişen parçada da vites üzerindeki yaylı kısım alt tarafı dışarı fazla çıkıyor ve parmak takılıyor sorun olmaz ama elini kesebilir.Şimdi tekrar sipariş ettiler tekrar değişecek.Sağolsunlar her gittiğimde ilgileniyorlar.Bende çok takılmıyorum rakamlara:)

Bakımın hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullan...

hayırlı olsun Güray bey. güle güle kullanın. geçen bende silecekleri değiştirdim .20 tl işçilik dahil,133 tl ödedim..

hayırlı olsun Güray bey. güle güle kullanın. geçen bende silecekleri değiştirdim .20 tl işçilik dahil,133 tl ödedim..
Teşekkür ederim. Senesinden ve indirim zamanına denk gelemem diyordum.Bu sene 20000km yi geçmiş oldum. %20 indirim başlamış bende faydalanmış oldum.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Silecekleri dışarıda değiştirseydin keşke
Serviste 140 TL

Geri