Çaresizlik

murat1163

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2011 1.6 dynamic fluence sahibiyim sabahları özellikle havalr soğuduktan sonra aracım vites boşta ve frene bas yazısı çıktıktan sonra marşa basıyorum ama almıyor. bu esnada debriyaja basınca çalışıyor . videoda görüldüğü üzere başına böle birşey gelen varmı ankara daki yetkili servis çözümü bulamadıfluance - YouTube

Muhtemelen Fren şişik o yüzden almıyor doğrumu ?

Bende de sadece düğmeye basmadan stop edince tekrar çalıştırma esnasında bu oluyodu.(2010 ithal megane3)

Arkadaşım, servis çözüm bulamadı demişsiniz. İlk önce, başka bir servise daha göstermeni. Yine arıza devam ederse videoyu mail yada cd yoluyla fabrikaya ulaştırmanı tavsiye edebilirim sadece. Çok geçmiş olsun.:(

Bende de 2012 Fluence 1.6 Benzinli Privilage Fluence var,yazın bir sorun yoktu ama son zamanlarda soğuk havalarda uzun süre çalışmassa aynısını bende de yapıyor ilk fırsatta servise göstermeyi düşünüyorum.Aynı sorunu yaşayıpta çözüm üretebilen varsa buradan paylaşsın lütfen,can sıkıcı bir durum açıkcası..

hocam ilk önce fren hidroliğini kontrol ettir azalmış ise eklet sonra fren balatalarını kontrol ettir

Marş motoru takılıyor gibi ses yapıyor...

Bence tamamen fren kabloları ile alakalı .
Mesela bazen frene tam basmayınca çalışmıyor .
Bazen frene tam basılmadığından takılarak çalışıyor .
vs. vs.
Ben sabahları hiç böyle bir şikayet görmedim
Megane 2 kartlı .

Geri