Işık, kavşak vs yerlerde debriyaj-fren yaptığım anda stop ediyor.
Rölanti de çoğu zaman 500 d/d ya düşüyor.
Bugün sanayide 1 Atiker LPG servisi 3 de motor ustasına gösterdim.
Kimi sibop ayarı lazım dedi kimisi kelebek pistir temizlemek gerek dedi kimisi de LPG sorunu var dedi.
Atikerci ilk gittiğimdi. Aracı bilgisayara bağladı.
"Bir sorun yok ama ben ayarları biraz daha düzelttim dedi.Sorun devam ederse motorcuya götür sorun LPG ile ilgili değil" dedi.
Yarın sabah sağlık işleri nedeniyle Çanakkale'den İzmir'e gideceğim. Bu yüzden aracı bırakmam mümkün değildi.
Şehirlerarasında sorun olmaz ama özellikle İzmir trafiğinden çekinerek gidiyorum.
Daha önceden bu sorunu yaşamış olanlar olabilir düşüncesiyle buraya üye olup yazmak istedim.
Sorunu biraz daha açayım;
İlk çalıştığında rölanti zaten çok düşük. Hadi motor soğuk vs ile açıklarız.
Yola çıkıyorum. Neredeyse her gazdan ayağımı çektiğimde stop ediyor.
Işık, dönüş vs ne olursa. yeter ki ayağımı gazdan çekeyim.
Ayrıca çakmak çalışmıyor.
Sigorta şeması olmadığı için atık olanları kendim buldum 2 tane vardı değiştirdim ama yine bir sonuç çıkmadı.
Clio 2 sigorta şeması nasıl bulurum.
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. Saygılar
Rölanti de çoğu zaman 500 d/d ya düşüyor.
Bugün sanayide 1 Atiker LPG servisi 3 de motor ustasına gösterdim.
Kimi sibop ayarı lazım dedi kimisi kelebek pistir temizlemek gerek dedi kimisi de LPG sorunu var dedi.
Atikerci ilk gittiğimdi. Aracı bilgisayara bağladı.
"Bir sorun yok ama ben ayarları biraz daha düzelttim dedi.Sorun devam ederse motorcuya götür sorun LPG ile ilgili değil" dedi.
Yarın sabah sağlık işleri nedeniyle Çanakkale'den İzmir'e gideceğim. Bu yüzden aracı bırakmam mümkün değildi.
Şehirlerarasında sorun olmaz ama özellikle İzmir trafiğinden çekinerek gidiyorum.
Daha önceden bu sorunu yaşamış olanlar olabilir düşüncesiyle buraya üye olup yazmak istedim.
Sorunu biraz daha açayım;
İlk çalıştığında rölanti zaten çok düşük. Hadi motor soğuk vs ile açıklarız.
Yola çıkıyorum. Neredeyse her gazdan ayağımı çektiğimde stop ediyor.
Işık, dönüş vs ne olursa. yeter ki ayağımı gazdan çekeyim.
Ayrıca çakmak çalışmıyor.
Sigorta şeması olmadığı için atık olanları kendim buldum 2 tane vardı değiştirdim ama yine bir sonuç çıkmadı.
Clio 2 sigorta şeması nasıl bulurum.
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. Saygılar