Clio 1.5 dci egzos ucu çapı kaç cmdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkhnkls
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gkhnkls

Gökhan KELEŞ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
clio 1.5 dci egzos çıkış çapını tam bilen arkadaş varsa bilgi verebilir mi ?

Konu ile ilgili cevap geldiği zaman konu silinebilir

İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Hayırdır napacan ölçüyü?

Melih Özlem resepsiyondan çağırılıyorsunuz :D

Hayırdır napacan ölçüyü?

abi bir uç taktırım diyorum senin ustaya mı gitsem herşeyi sana soruyorum çok rahatsız etmiş gibi oldum o yüzden böyle bir yol denedim :)

kabaca 50mm yi gecmez ama en dogru cevabı siz verirsiniz inip mezuro ile olcebilirsiniz
ha cap olcemem derseniz borunun cevresini olcup cıkan rakamı kabaca 6ya bolerseniz yaklasık rakamı bulursunuz

abi bir uç taktırım diyorum senin ustaya mı gitsem herşeyi sana soruyorum çok rahatsız etmiş gibi oldum o yüzden böyle bir yol denedim :)
Böyle konularla istediğini sorabilirsin çekinmene gerek yok...:eyv
Benim ustalar Bostancıda hep cumartesi bi kaçamak daha yaparım dersen hallederiz o işi egzos kafasıda var orda istemediğin kadar...:)
kabaca 50mm yi gecmez ama en dogru cevabı siz verirsiniz inip mezuro ile olcebilirsiniz
ha cap olcemem derseniz borunun cevresini olcup cıkan rakamı kabaca 6ya bolerseniz yaklasık rakamı bulursunuz
Egzos çapının tarihinide yazsaydın...:aytuğ

Böyle konularla istediğini sorabilirsin çekinmene gerek yok...:eyv
Benim ustalar Bostancıda hep cumartesi bi kaçamak daha yaparım dersen hallederiz o işi egzos kafasıda var orda istemediğin kadar...:)

Egzos çapının tarihinide yazsaydın...:aytuğ

halil abi ucuna kelepçe mi kaynak mı kaynak istemiyorum ama ? :) cumartesi kaçamak 4-5 gibi uygun olursa biraz kalabalık olur ama :)

halil abi ucuna kelepçe mi kaynak mı kaynak istemiyorum ama ? :) cumartesi kaçamak 4-5 gibi uygun olursa biraz kalabalık olur ama :)

4-5 gibi işim olabilir daha erken olursa olur konuşuruz cumartesi, kaynak daha sağlıklı tampon altında kalacak zaten görünmez...

Geri