Renault araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/JNd6g64cBVo65BaOkKvczx
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili arkadaşlar ben pek resim yüklemeyi anlayamadım. Sizler yukarıdaki gibi resimleri büyük yüklerseniz diğer arkadaşlarımızada yardımcı olmuş oluruz. Abi amacımız yardım ve yaratcılık ve lastik kirlenmiyor. 20 tl verdim bu brandaya para değil ama lastik korunuyor.
Sevgili arkadaşlar ben pek resim yüklemeyi anlayamadım. Sizler yukarıdaki gibi resimleri büyük yüklerseniz diğer arkadaşlarımızada yardımcı olmuş oluruz. Abi amacımız yardım ve yaratcılık ve lastik kirlenmiyor. 20 tl verdim bu brandaya para değil ama lastik korunuyor.
mantıklı bırsey ama bunun ıcıne gırıcek su olsun baska malzemeler olsun daha cabuk curumesıne sebeb verıcektır orta kısmında bır delık acsaydınız keskede su vb. seyler dısarı cıkabılseydı su gırmez demeyın suyun gırmıyecegı yer yok
Su için değilde esasında ben toz için düşündüm. Nedeni ise arkadaşımda 206 HDi vardı. 2004 model bir ara onun stepneyi bir söktük tozdan pislik içinde olmuş o görüntüyü görünce bende yaptırmak istedim.