Clio 3'e yapacaklarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkhnkls
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
250 lira biraz fazla değilmi space marka xenon için bana öyle geldi

kredi kartıyla cekmiş + montaj dahil 250 tl bence cok degil 180 tl xenon montajıda 40 50 tl tutuyor normalde zaten tampon iniyor far sokuluyor vs. cok teferruatlı iş yav xenon takmak.

kredi kartıyla cekmiş + montaj dahil 250 tl bence cok degil 180 tl xenon montajıda 40 50 tl tutuyor normalde zaten tampon iniyor far sokuluyor vs. cok teferruatlı iş yav xenon takmak.
Valla helal olsun adamın aldığı para sonuna kadar :eyv

Aldığın yere montaj yaptırıyorsun birde ücret mi alıyorlar?

Valla helal olsun adamın aldığı para sonuna kadar :eyv

aynen kardesim mehmet abi gerçekten işini layıkıyla yapıyor gördün senin arabadaki işçiligide zaten bence bu kit daha fazla olmalı fiyatı 180 tl bu kit için cok ucuz :eyv ben bu kitin üreticisi olsam 300 den aşagı satmam valla bomba gibi her arabada sıkıntısız çalısıyor devrim valla bu xenonda :eyv

Aldığın yere montaj yaptırıyorsun birde ücret mi alıyorlar?

abi alması normal bende olsam satıcı bende alırım xenon alıyor diye montajını neden bedavaya yapayım ve cok zahmetli bu clio 3 lere xenon takmak tampon sokulup far sokuluo xenon ampülünü taktıktan sonra etrafıan sıcak silikon felan sıkılıyor yani ugrastırıyor bu :eyv + işçiligi cok iyi yani farı takarken geri tamponu felan takarken sıfır hatayla takıyor :eyv

Son düzenleme:
arkadaş sis farı taktırmak için fiyat aldım yetkili servisten 588 tl fiyat çektirler işçilik hariç ne diyorsunuz pahalı mı normal mi daha ucuzunu çözermiyiz sıfır değilde çıkmacıdan alıp taktırmak daha mı iyi olur önerilirinizi bekliyorum...

arkadaş sis farı taktırmak için fiyat aldım yetkili servisten 588 tl fiyat çektirler işçilik hariç ne diyorsunuz pahalı mı normal mi daha ucuzunu çözermiyiz sıfır değilde çıkmacıdan alıp taktırmak daha mı iyi olur önerilirinizi bekliyorum...
Yani şimdi servisteki fiyatları bilmediğim için çok veya az diyemicem ama bence 2 tane sis farı için 600 tl çok para...

sen al 2 tane sis farı 50 60 tl ye getir benim oto elektrikcime sana 40 50 tl ücretle montaj yapsın :eyv servise bayılma o kadar para yazık gunah bide 100 kagıtlık xenon attırırsın sislere öff yemede yanında yat :eyv symbole sis farı takıyordu geçen amerikan park yaptırmaya gittigimde arka sislere bağladı :eyv

Gökhan o fiyatın içinde sis farlarının koluda vardır, servis arka sise bağlamaz ön sisi...

sen al 2 tane sis farı 50 60 tl ye getir benim oto elektrikcime sana 40 50 tl ücretle montaj yapsın :eyv servise bayılma o kadar para yazık gunah bide 100 kagıtlık xenon attırırsın sislere öff yemede yanında yat :eyv symbole sis farı takıyordu geçen amerikan park yaptırmaya gittigimde arka sislere bağladı :eyv

Yani şimdi servisteki fiyatları bilmediğim için çok veya az diyemicem ama bence 2 tane sis farı için 600 tl çok para...

ben bir çıkma parçacıları dolaşım yarın :)

Geri