arkadaşlar aracımın sol ayak dayama yeri patladı ( debriyaj yanı ) önceleri ayağımı rahatlıkla oraya dayıyordum geçenlerde yumuşak olduğunu hissettim ve şöyle bi elimle yokladım patladığını anladım üzerindeki halıyı çektim baktım köpük gibi bişi var o parçalanmış sonra servise gittim inanmadı başta ama görünce o da şaşırdı dedi ilk defa görüyorum öyle birşey fotoğraflarını çekip yazışmamız lazım garanti ile dedi benlik birşey yok dedim sonuçta ne kaza var nede zorlama garantiden değişir dedi ama cevabı bekleyecez 1 ay sonra servise gittim o patlayan yerin değişmesi için komple göğsün sökülmesi lazım dedi çümkü köpük üstündeki halı gösün üst tarafına kadar çıkıyor başka türlü olmuyormuş bende başta tedirgin oldum bu kadar küçük bi yer için komple göğüsün sökülmes kalsın dedim ama şimdi değiştirmeye karar verdim çünkü ayağımı rahat bi şekilde koyamıyorum ve hep tedirgin oluyorum napalım göks sökülcek ve eminim söküldükten sonra başka sebeplerden dolayı servis yolu gözükecek ama yapacak bişi yok gibi oraya demir koyayım dedim olmadı en son tahtadan bi çözüm ürettim o da çok kaba ve dar oldu şimdi parçayı isteyecekler ve göks sökülüp değişecek... ve şunu da sölim acaba bende mi sorun var diye biraz kalıplıyım da başka clio 4 kullanan arkadaşa baktım ki o zayıf bişi olmasına rağmen onunkide patlamış.. bi sizlerde kontrol edin bakalım yumuşaklık yada patlama var mı ?
ve böyle birşey sizin başınıza gelse ne yapardınız ??? çözüm önerileri

ve böyle birşey sizin başınıza gelse ne yapardınız ??? çözüm önerileri