Trafik veriside işlenince aletin işlemcisine biraz daha fazla yük biniyor . Haliyle biraz yavaşlıyor.
Bu Q4 haritası lgu formatında mı veriyorsunuz dbootsuz kurulum dosyası var mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.
Trafik veriside işlenince aletin işlemcisine biraz daha fazla yük biniyor . Haliyle biraz yavaşlıyor.
Bu Q4 haritası lgu formatında mı veriyorsunuz dbootsuz kurulum dosyası var mı ?
Öncelikle dosyayı yolladığınız için teşekkürler. LGU dosyası göndermişsiniz, sanırım bunu kurmak için dboot gerekli değil, tak kurulsun şekli. Bu durumda favoriye aldığım yerler de gidecek sanırım. Ayrıca "Kabul Ediyorum" butonu da pasif olma durumu var mı?
Dbootsuz kurulum ise (Tak çalıştır) malicinar@hotmail.com 'a da gönderebilir misiniz?
Dostum bana yolladığın dosya mn1 de de calısır di mi?
Öncelikle dosyayı yolladığınız için teşekkürler. LGU dosyası göndermişsiniz, sanırım bunu kurmak için dboot gerekli değil, tak kurulsun şekli. Bu durumda favoriye aldığım yerler de gidecek sanırım. Ayrıca "Kabul Ediyorum" butonu da pasif olma durumu var mı?
Hocam Merhaba,Video nun bulunduğu youtube kanalıma abone olup yorum kısmına bu forumdaki nickini ve mailini yazan herkese özelden göndereceğim.