- Konuyu Başlatan
Video nun bulunduğu youtube kanalıma abone olup yorum kısmına bu forumdaki nickini ve mailini yazan herkese özelden göndereceğim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazdık ama yollamadınVideo nun bulunduğu youtube kanalıma abone olup yorum kısmına bu forumdaki nickini ve mailini yazan herkese özelden göndereceğim.
Yazdık ama yollamadın
Yahu dosyayı alan arkadaşlardan birisi şuraya Allah rızası için koysun.
Yönetim bir el atsın konuya
Arkadaşın bana gönderdiği "navigation_restore.lgu" dosyasını fat32 biçimlendirilmiş flaşa attım ve 9.1.3 olan media nav evo sürümündeki arabama takınca güncellensin mi dedi. Onay verince tüm media ayarlarım fabrika ayarlarına döndü ama harita güncellendi. Biraz uzun sürdü. 9.1.3 olan media nav evo sürümü 9.1.3.A oldu. Hem canlı trafik verilerini, hem yol sıkışıklıklarını hem benzin istasyonlarını görebiliyorum. Yalnız baya ağırlaştırdı aracın harita uygulamasını. Gecikmeli cevap veriyor biraz.
Ayarlardan baktığımda 2018.10 yani Q4 olarak görünüyor. Beğendim.
Dostum bana yolladığın dosya mn1 de de calısır di mi?Trafik veriside işlenince aletin işlemcisine biraz daha fazla yük biniyor . Haliyle biraz yavaşlıyor.