Clio 4,Captur,Dacia TMC trafik verisi çalışma ve 2018 Q4 harita videosu

Google amacaya haritanın ismini yazıp son bir ay içinde arama yaptırınca diğer forum sitelerinde verildiğini görebilirsiniz.
Peki şöyle birşey sorayım; diyelim biryerlerden daha yeni harita dosyalarını bulduk. Uzantıları aynı. Bunları r-nav a yükleyince çalışacak mı? Birkaç sene önce başka bir wince tabanlı sistemin aynı uzantı isimli dosyalarını kopyalamıştım denemek için, çalışmadı...

MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bildiğim kadarıyla license varsa sorun olmaması lazım.

Bendede 9.1.3 versiyon yüklü . Rica etsem sarigul042@gmail.com mail adresime atabilirmisiniz. şimdiden teşekkür ederim.

selamlar elinize sağlık bende rica ediyorum

Tamam arkadaşım dosyaları göndermeme gerek yok. Sana linkini vereceğim proğramı kur. Proğram kurulduktan sonra sende olan .lgu uzantılı dosyanın üzerinde sağ klik yap ve extract dersen lgu dosyasını açar. Sende ordan haritaları alırsın. https://**cloud.mail.ru/public/AZzs/o1Vk2ieXt (yıldızları sil) kolay gelsin. Sonra istersen Extract yaptığın dosya üzerinde sağ klik yapıp bu seferde LGU/MN2/Titre auto (MediaNav 1 se MN1) dersen muhtemelen upgrade.lgu dosyası olarak birleştirirsin. Yani ilerde çalışan bir .lgu dosyasını çıkarıp istediğin haritayı lisansı ile hiyerarşik yapıyı bozmadan içine gömerek tekrar derlersen güncellenmiş .lgu dosyasını kendin oluşturursun. Hep balık verdiler biride çıkıp şunu anlatmadı malesef. Bende olayı yeni çözdüm. Yanlışım olabilir. Varsa bilen arkadaşların düzeltmesi beni memnun eder. Selamlarımla.

Çok teşekkürler sayende balık tutmayı öğrendim.lgu dönüştürme işini öğrenmiş oldum.win zip kullanmak gibi bileymiş.ulen millet de pireyi deve yapıyor .

Herkese merhaba aranıza yeni katılımdım aracım clıo 4 2015 1.5 dCi SportTourer Icon , medya nav evolotion modeli yazıyor, yeni bir kullanıcı için 9.1.3 yükledim, nav türkçe geleceği hakkında bir 9.1.3 yükledi. italyanca türkçeye çevrilmiyor
geri 4.0.6 ya da daha düşük versiyona nasıl dönebilirim lütfen acil yardım edin

Navigasyon ses dosyalarım eksik sadece bir kadın sesi var, bana voice dosyalarını gönderebilecek var mı acaba, zip ya da iyi olabilir.

İlginiz için çok teşekkür ederim ama dosyalar bozuk veya hasar görmüş uyarısı alıyorum.Başka link varmı bildiğiniz.

Geri