Clio 4 den megane 4 e terfi ettik

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan volki2020
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2012 de bende kırmızı clio almıştım sonrasın da captur filan derken şimdi megane 4 aldım. ıcon 1.5 dci edc kum grisi
 
Hayırlısı olsun bu sınıfta alınabilecek en iyi arabayı aldın...:eyv
 
Hayırlısı olsun bu sınıfta alınabilecek en iyi arabayı aldın...:eyv
Teşekkürler Mustafa bey, tavsiyenizede uydum ve adaptif cruise kontrollu sürüş pakati aldım. Uzun yolda arabayı kullanmak çok keyifli.
 
Hayırlı olsun, kazasız sürüşler dilerim.
 
Hayırlı olsun yeni aracınız. Allah kaza bela göstermesin.
 
Benim clio 4 den sonra cok endiselerim vardi ama megan 4 gercekten cok farkli iyiki almisim dedirtiyor aracinizi gule gule kullanin kazasiz belasiz
 
Aracınız hayırlı olsun.
2014 Clio 4 Icon 1.2 Turbo Edc sahibiyim. Çocuk oldu. Ana kucağını sağ arka koltuğa koyunca ön koltuğu son noktaya kadar çekmek gerekiyor. Bu sefer sağ ön koltuğa çok küçük birisi anca sığar ki ortalama biri için çok dar kalıyor.
Bagaj da 300 litre. Bebek arabasının iskeletini koyuyorum tekerlekli valize yer kalmıyor. Poşet poşet kıyafetleri koyarsan problem olmaz. Ki o da zaten 3 kişiye kadar.
Velhasıl kelam benzinliden de dizele geçmek isteyen biri olarak Megane Sedan 1.5 DCi Icon Edc almak istiyorum şartlarımı biraz zorlayarak.
Tavsiye noktasında opsiyon olarak şu da olsun bu şöyle işime yarıyor gibilerinden görüşü olan paylaşırsa sevinirim.
 
Hayırlı olsun. Bende aynı süreçten geçtim. 2012 Clio sonrası captur filan derken megane 4 simdi. clio da güzeldi lakin bu arabanın ayrı bir tadı var değil mi.
 
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın.
 
Geri
Üst