clio 4 e rakip kardeş peugeot 208

burakdinler

Burak DİNLER,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
peugeot-208-2013-1.jpg

peugeot-208-2013-2.jpg

peugeot-208-2013-3.jpg

peugeot-208-2013-4.jpg

peugeot-208-2013-5.jpg

peugeot-208-2013-6.jpg

Clio 4 daha güzel...

Bunun içi daha hoş sanki, ama Clio'ya rakip olacak kadar görmüyorum ben :)

istanbula geldiğimde sahil yolunda arka arkaya 8 tanesini gördüm...ağırlığı bu renkdendi... hiç beğenmedim lansman rengini...gene abzürt bir motor koymasalar bari.

bugun önümden geçti test aracı yazıyordu yanında..pejo önce davranmış demek cliodan önce piyasaya sürecekler bunu...

istanbula geldiğimde sahil yolunda arka arkaya 8 tanesini gördüm...ağırlığı bu renkdendi... hiç beğenmedim lansman rengini...gene abzürt bir motor koymasalar bari.

gti ı var namuzsuzun :D

gti ı var namuzsuzun :D

hacı gti i varda nerde o eski gtilar :) 206 gti a gti diyemedim. Bir 206 rc vardı efsane birde 106 gti... başka yok ki :D

gecmsten gelecege birbirine benzeyen modellerle devam ediyorlar nede olsa fğansızlağ :) Clio 4 üro en kep Ten 5 yıldız almısTır bence clio King buna bakmam

hacı gti i varda nerde o eski gtilar :) 206 gti a gti diyemedim. Bir 206 rc vardı efsane birde 106 gti... başka yok ki :D

o 106 ya akıl sır ermez zaten....nasıl devir kesiciye sokasım geldi şimdi motor patlayana kadar :D

Bu pejo arabaların her yeni versiyonunda Sanki koyunu şişirir gibi icine hava üflüyo, bakalım ne zaman patlayacak...

Geri