Clio 4 için kasko

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sendoma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sendoma

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
MErhaba arkadaşlar

inşallah kısa sürede aranıza katılmayı düşünüyorum anlaşmak üzere olduğum 2013 model clio4 model araç var.

sormak istediğim bunun en uygun kaskosunu ve sigortasını nerden yaptırabilirim ?

istanbuldaysanız sponsorumuz inanlar otomotiv ile görüşebilirsiniz.eğer sıfır alacaksanız aldıgınız bayinin mutlaka sigortacısı vardır onlarla da konuşabilirsiniz.hayırlı olsun :eyv

yok sıfır değil ikinci el olacak zaten sıfırda yok piyasada. olsada zaten fiyatlar umuş durumda.

o zaman bi kaç sigortacı ile görüşüp fiyat almak en mantıklısı gibi duruyor.

Ben geçen hafta 690 TL'e yaptırdım. AK Sigorta.

2014 sıfır aracımı 800 gibi rakamlara yaptırdım bnde

2012 icon 750 tl yatırdım axa.

2013 clio joy 1.2 ikini yıl yenilemesini 604 TL'ye yaptırdım. İlk yıl hasarsızlık olduğu için indirimli fiyatı bu. Koalay.com internet sitesinden yaptırdım. Poliçe geldikten sonrada tramerden kontrol ettim, yaptırmışlar gerçekten. Ben daha ucuzunu bulamamıştım ama Manisa'da tanıdığım bir sigortacı arkadaş daha ucuza yapardım ben demişti. Bu arada Koalay.com'da AKSigorta'dan yaptırmıştı kaskoyu.

Ben bu zorunlu poliçeyi 690 tl ye yaptırdım . yaş ve model yılından dolayı
kasko fiyatı olarak da 2800 tl almıştım yine yaş(21) ve model 2014 olmasından dolayı.

2013 clio joy 1.2 ikini yıl yenilemesini 604 TL'ye yaptırdım. İlk yıl hasarsızlık olduğu için indirimli fiyatı bu. Koalay.com internet sitesinden yaptırdım. Poliçe geldikten sonrada tramerden kontrol ettim, yaptırmışlar gerçekten. Ben daha ucuzunu bulamamıştım ama Manisa'da tanıdığım bir sigortacı arkadaş daha ucuza yapardım ben demişti. Bu arada Koalay.com'da AKSigorta'dan yaptırmıştı kaskoyu.
ksura bakmayın tramerden nasıl sorgulayabiliriz kaskoyu bi verdik parayı yaptırtık kurt düştü şimdi içime

Geri