Clio 4 icon navigasyon ekranı

snoopdobi

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,

BUgün aracımın navigasyon daha doğrusu araçlarda bulunan LG ekran kısmı bozuldu.
1 dakika da bir kendini açıp kapatıyor, ses ayarı dışında ayar yapamıyorum. Dokunmatiği donuk, tepki vermiyor.
Çok yavaş tepkiler veriyor.

Birden bire başladı bu durum. Bu tip bir durum yaşayan oldu mu daha önce acaba?
Aracı servisten çıkaramıyorum devamlı bir sorun çıkarıyor bana..

Aracınızın multimedia ve navigasyon Yani R-Nav sistemi donduğu an yapılacak çok basit işlemler şöyle;

Önce araç akü koruyucu kapağı çıkartın ''Dikkat edin tırnaklarını kırmayın''

Akü kutup başlığı yanında bir soket var bu soketi yerinden çıkartıktan bir kaç dakika sonra yeniden yerine takın artık R-Nav sistemi resetlenmiş durumda. sorununuz bu şekilde büyük ihtimalle düzelecektir.

Dikkatt...

Aracınız kesinlikle çalışır durumda olsun aksi halde herhangi bir sonuç alamazsınız.. ALINTIDIR

forumda böyle bir konu mevcut belki işinize yarıyabilir
http://www.renaultfanclub.com/clio-...-4-r-nav-sistem-donmasi-sorunu-giderildi.html

Bahsedilen bu soket nerede acaba vitesin önündeki kapak mı?

Bahsedilen bu soket nerede acaba vitesin önündeki kapak mı?
Motor bölmesinde akü kutup başındaki soket...

Kaporta açma olayına girmemek için servise götürdüm aracı.
Yazılım bekliyorlar, yazılım kaynaklı alet çökmüş dediler. Akü den reset atmadılar, en azından ben görmedim. Bakalım bekliyoruz..

R-link te takmıyorlarmış, araç alınırken istenmesi lazımmış bunun.

bende de bu sorun artık tavan yaptı 2 yada 3 defa yeniden yazılım yüklendi ama faydasız.Ekran donuyor , açmıyor , kendi kendine açılıp kapanıyor , bir kapanınca bazen dakikalarca açmıyor açtığında da fabrika ayarlarına dönmüş oluyor.Her türlü ayarı yeniden yapmanız gerekiyor bazen bir dosya uçup gidiyor , o zaman yazılım yükletmeden ayarda yapamıyorsunuz.Dün bir r-nav sipariş ettirdim , bakalım artık kaç gün sonra gelir fransa'dan.

Ben bağırış çağırış ile 5 günde halletmelerini sağladım. Diğer türlü umurlarında bile değil.
Hatta "Araç gidiyor sonuçta serviste bırakmanıza gerek yok" bile dediler.

Geri