- Katılım
- 14 Kas 2015
- Mesajlar
- 3
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 46
Aracimi bu ay aldim. Clio 4 icon dizel otomatik ilk depomla 38 litre ile 680 km yol gitti ortalama 5.6 yakit yakmis. 2.13 kurus yakti. Sehir ici ve sehir disi karisik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben aynı aracı 7 aydır kullanıyorum. 18000 km'de şuan. Ortalama 4.5 lt/100km tüketim değerine sahip ş.içi - ş.dışı karışık.
Aynı araca bir haftadır sahibim. Yol bilgisayarı ortalama 5,2 lt gösteriyor. Kendi ölçümümü ayrıca yapacağım ama 20 kuruş altı her değer çok iyi bence.
550 km 'deyim. Ortalamam bir ara 5,8 'e çıktı, şimdi ise 5,5 diyor. Kullanma kılavuzundan tam anlayamadım ama bu genel ortalamayı bozmadan belli yolculuklarım için yakıt sarfiyatı bilgisi alabiliyor muyum?