29 Şub 2020 #1 Jesus00 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 11 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 28 Merhaba şanzıman clio 4 2015 aracın şanzıman yağı ölçümü nasıl yapılır veya yağ haznesi arabanın neresinde bulunuyor ?
Merhaba şanzıman clio 4 2015 aracın şanzıman yağı ölçümü nasıl yapılır veya yağ haznesi arabanın neresinde bulunuyor ?
29 Şub 2020 #2 burakkorull Kayıtlı Üye 35-İzmir Katılım 19 Kas 2016 Mesajlar 530 Tepkime puanı 4 Puanları 18 Yaş 39 Merhaba Motor Kaputunu açtığınız da Motora bakarken tam orta da Sarı bir kapak var onu soğuk ve dinlenmiş düz arazide açın ve yukarı doğru çekiniz.
Merhaba Motor Kaputunu açtığınız da Motora bakarken tam orta da Sarı bir kapak var onu soğuk ve dinlenmiş düz arazide açın ve yukarı doğru çekiniz.
29 Şub 2020 Konuyu Başlatan #3 Jesus00 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 11 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 28 burakkorull' Alıntı: Merhaba Motor Kaputunu açtığınız da Motora bakarken tam orta da Sarı bir kapak var onu soğuk ve dinlenmiş düz arazide açın ve yukarı doğru çekiniz. Genişletmek için tıkla ... O motor yağı hocam heralde dediğiniz şanzıman yağı var bide 5 yıllık araba bi bakayım azalma yapmışsa takviye ediyim dedim.
burakkorull' Alıntı: Merhaba Motor Kaputunu açtığınız da Motora bakarken tam orta da Sarı bir kapak var onu soğuk ve dinlenmiş düz arazide açın ve yukarı doğru çekiniz. Genişletmek için tıkla ... O motor yağı hocam heralde dediğiniz şanzıman yağı var bide 5 yıllık araba bi bakayım azalma yapmışsa takviye ediyim dedim.
1 Mar 2020 #4 can48 Kayıtlı Üye 35-İzmir Katılım 26 Ocak 2016 Mesajlar 21 Tepkime puanı 0 Puanları 1 benim aracı lifte kaldırıp alttan usta eliyle yağ tıpasını açıp kontrol etmişti.araç 2013