29 Nis 2013 #1 Onur Gönüllü RENAULT MAİS SERVİS DANIŞMANI, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Ara 2012 Mesajlar 6,190 Tepkime puanı 517 Puanları 0
29 Nis 2013 #2 C.Kaan Kaan ÖNTAN, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2011 Mesajlar 4,543 Tepkime puanı 123 Puanları 0 Her Araca Uygulanan Standart Prosedür Diye Biliyorum Montaj Sonrası Son Kontroller
29 Nis 2013 #3 BOGA Güray BOĞA-İZMİR, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 May 2012 Mesajlar 1,519 Tepkime puanı 24 Puanları 0 Tüm bu testlere rağmen araçlarda nasıl sorun çıkıyor anlamıyorum.
29 Nis 2013 #4 capturemrah Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Mar 2013 Mesajlar 30 Tepkime puanı 0 Puanları 0 şiddetle nasıl bakıcaz ben onu anlamadım bakarken ekranı yumruklasak olur mu mesela?
29 Nis 2013 #5 wawseng Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Mar 2013 Mesajlar 571 Tepkime puanı 21 Puanları 0 capturemrah' Alıntı: şiddetle nasıl bakıcaz ben onu anlamadım bakarken ekranı yumruklasak olur mu mesela? Genişletmek için tıkla ... şiddetLE deil şiddeTE bakın yazmış ufak bi yanılmayla okudun sanırım ya da konuyu açan arkş hatasını farkedip düzeltti jant ve lastik takılıyken test etseler ya,jantlar agırlıgındanmıdır nedir en ufak çukura girsem haldır güldür ses cıkarıyo
capturemrah' Alıntı: şiddetle nasıl bakıcaz ben onu anlamadım bakarken ekranı yumruklasak olur mu mesela? Genişletmek için tıkla ... şiddetLE deil şiddeTE bakın yazmış ufak bi yanılmayla okudun sanırım ya da konuyu açan arkş hatasını farkedip düzeltti jant ve lastik takılıyken test etseler ya,jantlar agırlıgındanmıdır nedir en ufak çukura girsem haldır güldür ses cıkarıyo
29 Nis 2013 #6 capturemrah Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Mar 2013 Mesajlar 30 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ok o zaman, af buyrun
29 Nis 2013 Konuyu Başlatan #7 Onur Gönüllü RENAULT MAİS SERVİS DANIŞMANI, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Ara 2012 Mesajlar 6,190 Tepkime puanı 517 Puanları 0 Güven Gök' Alıntı: şiddetLE deil şiddeTE bakın yazmış ufak bi yanılmayla okudun sanırım ya da konuyu açan arkş hatasını farkedip düzeltti jant ve lastik takılıyken test etseler ya,jantlar agırlıgındanmıdır nedir en ufak çukura girsem haldır güldür ses cıkarıyo Genişletmek için tıkla ... başlık hiç değişmedi arkadaşımız yanlış okumuş
Güven Gök' Alıntı: şiddetLE deil şiddeTE bakın yazmış ufak bi yanılmayla okudun sanırım ya da konuyu açan arkş hatasını farkedip düzeltti jant ve lastik takılıyken test etseler ya,jantlar agırlıgındanmıdır nedir en ufak çukura girsem haldır güldür ses cıkarıyo Genişletmek için tıkla ... başlık hiç değişmedi arkadaşımız yanlış okumuş