• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Clio 5 1.3 tce hararet sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba, hocam şöyle diyeyim bu arızayı almaya başladığımda gösterdim falan devirdaim arızalıymış iyice gitmiş yani. Değiştirdim sonrasında tekrar hararet dengesizliği oldu termostat değişmemiştim onuda değiştim (kaputu kaldırınca kutuda su görmedim isabet oldu yani)
Şu an çok nadir yapıyor arabayı aktif kullanıyorum yine eskiye göre çok az.

Hararet müşiri kaldı değişmediğim oda termostata bağlıymış zaten belki yanlış ölçüyor olabilir dediler ucuz bişey

Onuda değişcem bu ay. Ama araçta şu an su eksitme vs hiç birşey yok gidişi falan her şey düzgün sadece düşük hızlarda trafikte özellikle yokuş çıkarken hararet yükselip iniyor anlık şekilde uzun süreli değil
Cevap için teşekkürler hocam.renault un İngiltere forumlarında da aynı durumdan bahsedilmiş sadece termostat açma derecesine geldiğinde böyle bir diş yükselip 5-10 saniye içinde tekrar 90 dereceye düştüğü tamamiyle normal bir durum olduğu yük altında ve fazla dur kalkta olabildiği ama nadir görüldüğü yazılmış.hararet müşürü değiştikten sonra ki durumu buraya tekrar yazarsanız çok müteşekkir olurum

• Beğen
Tepkiler: Tusu
Merhabalar... Aynı sorun bendede var sıkışık trafikde 1 diş yükseliyor 10-15 saniye içerisinde normale dönüyor. Herhangi bir çözüm yolu bulabildini mi? Facebook Forumlarında bir arkadaş radyatörü değiştirince düzeldi demişti.

Geri