• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Clio 5 2024 yeni kasa 1.0 motor yag seviyesini tamamlayiniz uyarısını çözebilen varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mehmetp

Kayıtlı Üye
06-Ankara
Clio 5 2024 aracın 20 bini bakımını 4 ocak 2025 de yeni yaptırdım bakımdan sonra sürekli yag seviyesini tamamlayiniz uyarısını aldım.. sürekli servisler güncelleme gelecek derler.. benden önce 7 ay dır güncelleme bekleyen var .. acaba yaptıran oldumu... ben ocak ayında aldım uyarıları. servis cözümsüz..

Ekli dosyalar

• IMG_E3785.webp
    IMG_E3785.webp
    241.6 KB · Görüntüleme: 147
Clio 5 2024 aracın 20 bini bakımını 4 ocak 2025 de yeni yaptırdım bakımdan sonra sürekli yag seviyesini tamamlayiniz uyarısını aldım.. sürekli servisler güncelleme gelecek derler.. benden önce 7 ay dır güncelleme bekleyen var .. acaba yaptıran oldumu... ben ocak ayında aldım uyarıları. servis cözümsüz..
Eskişehir sarar renault yetkili servisde yaptırdım sorun çözüldü

Merhaba, bende de oldu. Yağ seviyesini kontrol edince normal olduğunu ve aracın eğimde kalmış olabileceğinden anlık bir hata olmuş olabileceğini düşündüm ancak bir hafta içinde ikinci kez yapınca direkt servise götürdüm. Onlar da kontrol etti yağın normal olduğunu, sorunun yağ sensörünün güncelleme ihtiyacından olduğunu belirtti. Yoğunluk sebepli bir hafta sonraya planlandı ve bir günlük güncelleme bakımı sonrası iki aydır herhangi bir uyarı almadım tekrar. Umarım sizin sorununuz da çözülmüştür. MAİS Ankara'da yapıldı.

Geri