Clio 5 test

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coskun34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Burak Abi ve Sinan Abi Clio5'i beğenmişler olumlu tespitleri çoğunlukta fakat burada paylaşılmayan Carviser Fahir Talib, pek Renault u sevmez önceki testlerinden biliyorum, onun bile yorumları güzeldi😉😂
https://youtu.be/ndMo5xrYbmo

İc mekan ve bagaj genisligi bi megane kadar olsa hiç dusunulmedennalinacak bi model ozelikle bu makyajli halinde iç mekan harika olmuş.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İc mekan ve bagaj genisligi bi megane kadar olsa hiç dusunulmedennalinacak bi model ozelikle bu makyajli halinde iç mekan harika olmuş.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kesinlikle çok güzel ve donanımlı keşke ülkemizde vergiler daha az olsada herkes dolu araçlara binse. Bagaj ve iç mekanı maalesef bir Megane kadar yapılamıyor olursa araç segment atlıyor C oluyor

Burak Abi ve Sinan Abi Clio5'i beğenmişler olumlu tespitleri çoğunlukta fakat burada paylaşılmayan Carviser Fahir Talib, pek Renault u sevmez önceki testlerinden biliyorum, onun bile yorumları güzeldi😉😂
https://youtu.be/ndMo5xrYbmo

Bende 3-4 yıldır diğerlerinin yanında Fahir Talip in testlerinide takip ederim. Dün akşam Clio 5 testini izledim. Yorumları olumluydu.

Bu arada arkadaşlar Clio 5 te spourttourer olacak mı bilginiz var mı hiç resim göremedim.

Bende tanıtımlarda denk gelmedim .

Clio 5'de 1.3 130hp benzinli versiyonunu duyunca çok sevinmiştim , fakat detaylarını araştırdığımda motor hacminin 1330 cc olduğunu öğrenince moralim bozuldu.
30 cc yüzünden üst vergi dilimine giriyor ve bu araç mantıksız hale geliyor.

Guzel incelemeler olmus

Clio 5'de 1.3 130hp benzinli versiyonunu duyunca çok sevinmiştim , fakat detaylarını araştırdığımda motor hacminin 1330 cc olduğunu öğrenince moralim bozuldu.
30 cc yüzünden üst vergi dilimine giriyor ve bu araç mantıksız hale geliyor.

gerçekten ya! ulan dünyada en çok sattığı yetmedi üretildiği ülke şartlarına göre 30cc düşürsen ölürmüydün değilmi?

dahası dizellerde otomatikte yok artık dizel edc seçeneği yok clio 5in ,gerçekten motor şanzıman seçen ekibi tebrik ediyorum :)

Son düzenleme:
Dizel otomatik koymamasının sebebi hibrit modelinin gelecek olması b segmentte dizel otomatik araç üreten firma kaldıysa ben bilmiyorum. Eğer var ise de iki yıl içerisinde ise hiç dizel otomatik b segment olmayacak.

Geri