Clio Ayna Kapağı

ertugrulpolat.jpg

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
16 Ocak 2017
Mesajlar
15
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
30
Selamun Aleykum hocalar. Bugün tek şerit yolda karşıdan yolu ortalayıp gelen arkadaş sol dikiz aynama vurdu. Ayna kırıldı arka kapak fırladı. Durup almaya yeltenmedim tek şerit olunca. Hava da sisli yerler buzluydu. Neyse sanayiden aldım bir tane kapak ve ayna. Aynayı kendim taktım ama. Kapak boyalı değil. Acaba iki kapağı da kendim boyayabilir miyim. Araç lila(mor) renk. Hazır boyayacakken farklı bi renge mi boyasam yoksa boyatsam mı? Ne yapacağımı bilemedim ne kadar ücret alırlar acaba iki kapağa?
 
Buraya nasıl fotoğraf atıyoruz acaba. Bi görün istedim ama
 
ufak işçilikler daima yüksek rakamlara olur. kapakları öncelikle ince zımaparayla fazla bastırmadan üzerindeki çok ince tabakayı alacak şekilde zımparalayın. sonrasında seçtiğiniz renk sprey boyayla 30-35 CM uzaktan iki kat olucak şekilde boyadıktan sonra aynı şekilde vernik uygulaması yapın.
attığınız her kat için mutlaka en az 15-20 dk bekleyin. maksimum maliyet 25 tl olur.
 
hızlıresim.com adresinden yükleyebilirsin. orada forum için hazır link var zaten
 
Teşekkürler hocam kendim boyayayım o zaman sprey boyayla. Ama renkte kararsız kaldım. Malum aracın boya kodu var ve aynısını bulamam.
 
direkt olarak plasti dip mat siyah boyada uygulayabilirsin
 
50 tl ye ayna 25 tl de boyaya geçen hafta bursada sol aynayı yaptırdım
 
Tavsiyem boya Işın'ı düzgün yaptırın. Ben de boyatmıştım ve astar olmadığı icin çok kolay kalktı. Astar üzeri boyalı olan ayna kapağına kaç kere tas geldiyse boya kalkmadı ama astarsız olan taraf harita gibi su an.


Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Aynayı 40 liraya kapağı 15 liraya aldım. Plasti dip mat siyah ile kendim boyamayı düşünüyorum. Bakalım ne olacak
 
Geri
Üst