Clio III FK yay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ubuntu53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ubuntu53

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
clıoma 5 cm fk yay aldım fakat dusus saglamadı halıyle :) yayları kesıp bıcmeyı dusunuyorum bu konuda yorumlarınızı alabılırmıyım

aslinda dusurmus olmasi gerekiyor.
yay takildiktan sonra foto var mi elinizde, koyabilirmisiniz

foto uye aracları kısmında var ordakı resımlerde takılı yaylar

aslinda bayagi dusurmus gibi, goz karari 4cm gibi bir dusus var sanki. eger yeni taktirdiysaniz bi sure sonra biraz daha duser zaten.
daha fazlasini istiyorsaniz amortisore islem uygulamak gerekir. yada spor amortisor.
kestirme islerine pek sicak bakmiyorum ama sitemizde yapan arkadaslar vardir, bilgilerini paylasirlar mutlaka

yenı saylır 1 hafta kadar bısey oldu sanırım yorumunuz ıcın tesekkurler :) bende sıcaK Bakmıyorum ama bı yandanda ıstıyorum karmasıklık ıcındeyım :D

kesme biçme işleri biraz riskli daha fazla basmak için coilover düşünebilirsin

Presletirsin memnun değilsen düşüşten veya ısıttırırsın.

bastırmayı düşün kardeş..! ısıtıp basarlar aracı.. coilover olayına hiç girme derim bizzat eski mini cooper s imde denedim am inan yolda öle bir sallıyorki seni zıp zıp zıpppp:) bulantı gelior bir sürdeden sonra.. 1000. 1500 tl yi heba etme derim.. ama yineden para senin zevk senin rastgele..!

kesme biçme işleri biraz riskli daha fazla basmak için coilover düşünebilirsin

rısklı evet bende getz vardı buındn once onu kestrmıstm zıplama coktu :D coıle param yetmıyor ıste sorun orda :)

Presletirsin memnun değilsen düşüşten veya ısıttırırsın.

bı usta ısıtırsan kırılabılır demıstı

bastırmayı düşün kardeş..! ısıtıp basarlar aracı.. coilover olayına hiç girme derim bizzat eski mini cooper s imde denedim am inan yolda öle bir sallıyorki seni zıp zıp zıpppp:) bulantı gelior bir sürdeden sonra.. 1000. 1500 tl yi heba etme derim.. ama yineden para senin zevk senin rastgele..!

ben yay kestrmıstım yıne zıplıodu cok kesmeyınce zıplamıo ısıtmayı denemedım kırılır felen dıyen oldu kararsızım :S

Yayları sakın ısıttırma kırılıyo. eğer iyi bir ustaya tam yerinden kestirirsen hiçbir sorun çıkarmaz ömür boyu kullanırsın. Yayların kesme noktaları var ordan kesilirse sorun yaratmaz :)

Geri