Clio Torpidolu Renault 11 Turbo

Kadir Salim

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Clio Torpidolu Renault 11 Turbo (Güncellendi)

muke013.jpg

muke006.jpg

muke007.jpg

muke012.jpg

Buda Bonus :D ( Broadway jantları güzel olmuş qw )
8057jg.jpg

Son düzenleme:
Türkiye'de Clio 2 Faz 2 nin torpidosu ile yapıldı bu çalışma...

Gerçekten güzel bir çalışma olmuş. Helal olsun.

yan marşpiyeller güzelmiş beğendim...

Herşey iyi hoşta cam açma kapama tuşları nerde acaba :D

Herşey iyi hoşta cam açma kapama tuşları nerde acaba :D

Vitesin sağ ve solundaki düğmeler değilmi havalandırma kumandalarının altında ?

bu arada bence 9-11 in konsolu clionunkinden daha güzel... ben eski tip köşeli severim bilen bilir :D

Vitesin sağ ve solundaki düğmeler değilmi havalandırma kumandalarının altında ?

bu arada bence 9-11 in konsolu clionunkinden daha güzel... ben eski tip köşeli severim bilen bilir :D
Sedan Clio gibi yapmışlar , bu kadar şey taktıktan sonra 4 cam otomatiğine kadar herşeyi yaparım .d

şu ön taraf az daha basık olsa çok tatlı olacak

şu ön taraf az daha basık olsa çok tatlı olacak

Ön ve arka aynı basıklıkta bilindiği gibi r-9 r-11 gibi modellerde o çamurluğun oval kısmı daha yukarda araç eşit basıldımı da arka lastik içeri giriyor ondan dolayı görüntü öyle
Tam kıvamında araba geçen gün böyle çift kare farlı bi 4 kapı r-11 gördüm şaşırdım TR de varmıydı bunlardan diye

Ön ve arka aynı basıklıkta bilindiği gibi r-9 r-11 gibi modellerde o çamurluğun oval kısmı daha yukarda araç eşit basıldımı da arka lastik içeri giriyor ondan dolayı görüntü öyle
Tam kıvamında araba geçen gün böyle çift kare farlı bi 4 kapı r-11 gördüm şaşırdım TR de varmıydı bunlardan diye
Gümrük çıkışlıdır kesin , çünkü adamlar 81-84 modelldir . Adamlar bizden 4 sene önce kullanmaya başlamışlar . TR 85 te Avrupa 81-82 yıllarında çıktı.

Mesela : Avrupalılar 89 yılında R-9 orta kasa kullanmışlar bizde 93 te bayağı fark var.

Geri