• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Clio4 2014 Joy Paket arka hoparlor yuvasi

demirkolmemo

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Merhabalar 2014 Model clio4 1.5 dCi joy paket arabam var. Arka kapilara hoparlor takmak istiyorum, chat gpt haparlorler icin tesisat hazirda oldugunu soyluyor. Arabam suan yanimda olmadigi icin sokup bakamiyorum. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi? Ve Ayriyetten sadece tesissatin olmasi arkalara 13 mm hoparlor takmam icin yeterli mi, baska bir seyler daha yapmalimiyim? Ekstra bir teyp falan almalimiyim?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: burakkorull
Merhabalar 2014 Model clio4 1.5 dCi joy paket arabam var. Arka kapilara hoparlor takmak istiyorum, chat gpt haparlorler icin tesisat hazirda oldugunu soyluyor. Arabam suan yanimda olmadigi icin sokup bakamiyorum. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi? Ve Ayriyetten sadece tesissatin olmasi arkalara 13 mm hoparlor takmam icin yeterli mi, baska bir seyler daha yapmalimiyim? Ekstra bir teyp falan almalimiyim?
arka kapıları sökün kabinleri bağlayın ve orta kolona kadar çekilmiş tesisat var ekstra bir şey almanıza gerek yok yout

youtube kanalımda bunun hakkında video var izleyebilirsiniz ( Clioileyollarda ) ayrıca whatsapp grubuna bekleriz.

Geri