14 Ara 2012 #1 mhurat Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ara 2012 Mesajlar 1,047 Tepkime puanı 10 Puanları 0 Bilgisi Olan Arkadaşlar Pls
15 Ocak 2013 #2 DOĞAN CABA Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Ara 2012 Mesajlar 93 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 gecen 500 Evlerde park halindeyken sanki yanımdan gectin gibi geldi yada senin aracın aynısıydı kardeşim soğuk pres yaptır niye bir dünya para veriyorsun yaya düşünürsen yardımcı olurum arkadaşlar var bu işte iyi olan..
gecen 500 Evlerde park halindeyken sanki yanımdan gectin gibi geldi yada senin aracın aynısıydı kardeşim soğuk pres yaptır niye bir dünya para veriyorsun yaya düşünürsen yardımcı olurum arkadaşlar var bu işte iyi olan..
15 Ocak 2013 Konuyu Başlatan #3 mhurat Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ara 2012 Mesajlar 1,047 Tepkime puanı 10 Puanları 0 DOĞAN CABA' Alıntı: gecen 500 Evlerde park halindeyken sanki yanımdan gectin gibi geldi yada senin aracın aynısıydı kardeşim soğuk pres yaptır niye bir dünya para veriyorsun yaya düşünürsen yardımcı olurum arkadaşlar var bu işte iyi olan.. Genişletmek için tıkla ... Doğrudur Geçen Oralardaydım Hatda Kaybolmuştum Diyebilirim Önlere Press Yaptırdım.Arkalarada Yay Buldum.Skıntı Yok Artık
DOĞAN CABA' Alıntı: gecen 500 Evlerde park halindeyken sanki yanımdan gectin gibi geldi yada senin aracın aynısıydı kardeşim soğuk pres yaptır niye bir dünya para veriyorsun yaya düşünürsen yardımcı olurum arkadaşlar var bu işte iyi olan.. Genişletmek için tıkla ... Doğrudur Geçen Oralardaydım Hatda Kaybolmuştum Diyebilirim Önlere Press Yaptırdım.Arkalarada Yay Buldum.Skıntı Yok Artık
15 Ocak 2013 #4 turk_er Türker BARIŞ, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Ara 2010 Mesajlar 446 Tepkime puanı 0 Puanları 0 sertlil nası oldu murat gelişme varmı..??
15 Ocak 2013 Konuyu Başlatan #5 mhurat Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ara 2012 Mesajlar 1,047 Tepkime puanı 10 Puanları 0 turk_er' Alıntı: sertlil nası oldu murat gelişme varmı..?? Genişletmek için tıkla ... Sertlik Aynı Hatda Arkalar Biraz Daha Sertleşti Benim İçin Skıntı Değl Ama Yavaş Ve Sakin Sürdüğüm İçin.
turk_er' Alıntı: sertlil nası oldu murat gelişme varmı..?? Genişletmek için tıkla ... Sertlik Aynı Hatda Arkalar Biraz Daha Sertleşti Benim İçin Skıntı Değl Ama Yavaş Ve Sakin Sürdüğüm İçin.
15 Ocak 2013 #6 SLC Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Clio 4 lere spor yay çıktı mı veya Clio 3 lere olan yay Clio 4 lere uyuyor mu ?
15 Ocak 2013 Konuyu Başlatan #7 mhurat Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ara 2012 Mesajlar 1,047 Tepkime puanı 10 Puanları 0 SLC' Alıntı: Clio 4 lere spor yay çıktı mı veya Clio 3 lere olan yay Clio 4 lere uyuyor mu ? Genişletmek için tıkla ... Çıkmadı ama şimdi arabaların çoğunun malzemeleri orttak olduğu için hangi arabanın olduğunu bilmuyorum ama bitane uydurduk yay olarak tıpa tıp aynısi.
SLC' Alıntı: Clio 4 lere spor yay çıktı mı veya Clio 3 lere olan yay Clio 4 lere uyuyor mu ? Genişletmek için tıkla ... Çıkmadı ama şimdi arabaların çoğunun malzemeleri orttak olduğu için hangi arabanın olduğunu bilmuyorum ama bitane uydurduk yay olarak tıpa tıp aynısi.