Arkadaşlar selamlar. Aracımı geçen yaz aldığım için kaloriferini bu sene kullanma fırsatım oldu. Ancak aklıma takılan birşey var. Bu dijital olarak derece seçtiğimizde 26dereceyi seçsem bile aracın içi soğuk oluyor. Normalde 26dereceyi bırakın 23 24 derecede bile aracın içi hamam gibi olmalı bence. Kayınpederin Honda Civic'de 22 dereceye bi ayarlıyorum 3-4 saatlik yolculukta bile bir daha hiç ellemeiyorum sıcaklığı aracın içi hep bu sıcaklıkta kalıyor. Ama benim araçta sadece sağdaki kırmızı noktaya kadar getirince aracın içi ısınıyor, 26 dereceye bile ayarlı olsa kalorifer ılık üflediğinden aracın içi soğuk oluyor. Yani ben 26 istiyorum ama araba sanki 20-21 istemişim gibi davranıyor. Sizlerde de durum böylemi yoksa benim aracın iç sıcaklık algılayıcıda veya kaloriferde bir sorunmu var?
Bir de aklıma gelen bu iç sıcaklık algılayıcı teybe çok yakın ya acaba teybin sıcaklığı sensörü aldatıyormu?
Bir de aklıma gelen bu iç sıcaklık algılayıcı teybe çok yakın ya acaba teybin sıcaklığı sensörü aldatıyormu?