Cok acil yardimlarinizi bekliyorum

52 ER 990

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar aracim 99 model f7r. Vuruntu sensoru arizasi var. Ama orjinal vuruntu sensoru parca kodunu bulamiyorum. 2.0 laguna veya clio larinkini kullansam olur mu sorun cikarir mi... acil yardimlarinizi bekliyorum

Parçacılar bulamaz mı ihtiyacın olan kodu?

Parçacılar bulamaz mı ihtiyacın olan kodu?
Yetkili servis aracin yasindan dolayi parcayi gorduklerini ama oem numarasini goremediklerini soylediler. Parcacilarin bana verdigi parca vuruntu sensoru ama yerine olmuyo. Orjinalini 20 anahtar tutuyo satin alfigim 24 anahtar ve parcanin takildigi yerde motor bulogunun bi parcasi var uyduran yada basina gelen varsa yardimci olsun. Blogu taslatmak istemiyorum.

Belki birinin isine yarar diye yaziyorum arkadaslar. Aractaki sorun map sensor oldugunu dusundugum hortum(motordan yesil renkli bir sensore giren tek yonlu bir boru) ortan yerinden patlamis ve ariza lambasinin yanmasina neden oluyodu hortumu degistirdik duzeldi. Saygilarimla...

Geçmiş olsun kardeşim...:eyv

geçmiş olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Belki birinin isine yarar diye yaziyorum arkadaslar. Aractaki sorun map sensor oldugunu dusundugum hortum(motordan yesil renkli bir sensore giren tek yonlu bir boru) ortan yerinden patlamis ve ariza lambasinin yanmasina neden oluyodu hortumu degistirdik duzeldi. Saygilarimla...

Geçmiş olsun, basit yoldan halletmen iyi olmuş.

Geri