arkadaşlar aracın performansını arttırmaya yönelik çalışmalara başladım ilk olarak egzosdan başladım ama yapılan çalışmadan memnun kalmadım. 60 mm boruya ortadan tüp susturucu ve sonda orjinal susturucu takılarak uygulama yapıldı şu an seste hiçbirşey farketmedi. performansta ise az da olsa bir etki var gibi ama araç 3000 devire gelince teneke sesi gelmeye başlıyor sanki titreşim yapıyor. uygun bir zamanda gidip iyice kontrol ettirecem. benim istediğim abart olmayacak şekilde hafif bir ses almak istiyorum. son susturucuya nasıl bir şey takmak gerekiyor. nette bir tane buldum ama sonuç ne olur bilemiyorum.
MONZA EGSOZ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 75958960
bu abart değil sanırım kullanan veya sesini bilen varsa bilgilerini paylaşmasını bekliyorum.
Silencerli Eksoz - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 76961818
bu da var ama silencerle ses dedikleri gibi %70 azalmadığını artık herkes biliyor.
lütfen yardım edin şu egzosdan kurtulayım. şu ana kadar bu konuda yardımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlarada teşekür ederim.
MONZA EGSOZ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 75958960
bu abart değil sanırım kullanan veya sesini bilen varsa bilgilerini paylaşmasını bekliyorum.
Silencerli Eksoz - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 76961818
bu da var ama silencerle ses dedikleri gibi %70 azalmadığını artık herkes biliyor.
lütfen yardım edin şu egzosdan kurtulayım. şu ana kadar bu konuda yardımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlarada teşekür ederim.