CSZ MEGANE 2.0 Motor Kutu içi Filitre düşünüyorum NERDEN TEMIN EDEBILIRIM

Fiyat gayet normal, amerikan malı sonuçta.Ama uyar mı muallakta kalınan bir durum.Sık temizlendiği sürecek köy yollarında bi sorun olmaz öndeki araç yakın takip edilmiyorsa çünkü toz arkaya doğru daha fazla gidiyor motora önden gelen toz etki eder

Koy yollarinda kullanmasam kutu ici kullanmamki direk mantar gibi olan acik filitredrn kurarim ama koy toz toprak kutu ici bu kadar yuksek fiyataysa hic bulasmam :ütü

Benim görüşüm filtre miltre alma sonuçta belki performansı artırıyor olabilir ama bişeylerin ömrünü kesin azaltıyordur.2000 motor zaten gazladınmı sol şeridi boşaltıyor bu araba :) gazladıkça açılıyor melet bu güzellikte seçkin araçlara bence uymaz.

Benim görüşüm filtre miltre alma sonuçta belki performansı artırıyor olabilir ama bişeylerin ömrünü kesin azaltıyordur.2000 motor zaten gazladınmı sol şeridi boşaltıyor bu araba :) gazladıkça açılıyor melet bu güzellikte seçkin araçlara bence uymaz.
aynen öyle gaza asıldınmı araba yırtıyor yolu... insan oglu ac gozlu iste herrzaman daha fazlasını ister.. araba 1-2-3 dedinmi 120yi goruyor 4 le 150-170- 5. vitesi dusun artık... :)

hava artınca, yakıt artabılır, yakıt artınca performans artar buda mekanık aşınmayı artırır... mantıksal teknık durum bu... zevk işi yani...:cool:

E hava azalinca tam tersi olur bh hava denen sey motora zararr veriyo bilal emmi en iyismi kokten kapatmak deligi :D

boğdun motoru beyaa... :cool:

aynen öyle gaza asıldınmı araba yırtıyor yolu... insan oglu ac gozlu iste herrzaman daha fazlasını ister.. araba 1-2-3 dedinmi 120yi goruyor 4 le 150-170- 5. vitesi dusun artık... :)
5 te 200 ü devirdim geçen pazar :deli gideri vardıda benzim malum 5 tl litresi araba 5000 devirden sonra benzine geçiyor

Geri