Dacia Duster Logan veya sandero için mp3 cd çalar Aranıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Solenza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ufuk arka girişlerin tamamını bir çok Renault Orjinal Kumandayla denedik. Sonuç malum. Blaukpunkt servisi bizi araçların üzerinde bulunan teyplerin kol desteği olmadığını söyledi. Arıyoruz bir tane kol destekli bakalım. Bulacağız inşallah. Senin fikrin çok super. Öyle Bir elektronikçi Bulursak bu iş olur.

Bizim araçlardaki mevcut mp3 Cd çalar

i5253176_teyp.jpg-k
[/URL] [/IMG]

Renault - Dacia Grubunda Direksiyondan Teyp Kumandasının soketleri

Kırmızı olan Kangoo, Sarı olan Clio Dacia Grubu

Son düzenleme:
ya aslında olay çok basit elımde kumanda olsa kendim yapabilirim uygun bi fiyata kumanda bulursam yaparım bu işi teyp kafasından gerekli kabloları lehim yapıp kumandayla irtibatlasak olur bu iş bence gereken kumanda ve cok ince kablo

Güncel

ya aslında olay çok basit elımde kumanda olsa kendim yapabilirim uygun bi fiyata kumanda bulursam yaparım bu işi teyp kafasından gerekli kabloları lehim yapıp kumandayla irtibatlasak olur bu iş bence gereken kumanda ve cok ince kablo

Bursada pert araçtan çıkan sağlam kumandaya 40 TL, soketi olmayana 30 TL istediler.

benim düşündüğüm uygulanırsa sokete gerek kalmadan halledebilir.

Bu cihazdan sağda solda bir yerde satılık olarak gören muhakkak haber versin :eyv

O cihaz şart değil,siz kolu bulun ben de kolu Pioneer veya Sony kullanılacak şekilde aparat ilavesini yaparım.Selamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri