Danube'nin Symbol'ü.

Kardeşim kendim almıl kadar mutlu oldum artık 26 ocağa bit araç daha yazıcaz listeye :)

Hayirli Olsun Yusuf Abeyyy :eyv :eyv Maşallah :eyv

Sağolasın Tayfunum :eyv

Kazasız belasız kullan kardeşim,araç diri duruyor maşallah...:eyv
Sağol Ustam, evet araç çok temiz. bugün kendi ustama götürdüm aracı alınca. dedi hemen ne kadara aldıysan 1.000 tl üzerine vereyim :)
o kadar temiz yani :)

Kardeşim kendim almış kadar mutlu oldum artık 26 ocağa bit araç daha yazıcaz listeye :)

Sağol Murat'ım :eyv
26 Ocak'a tam tekmil dedim ya :)

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. :eyv

Hayırlı Uğurlu Olsun Yusuf Abim.Allah Kazasız Belasız Kullanmayı Nasip Etsin.:eyv

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler

Hayırlı Olsun Abim Maşallah

Hayırlı uğurlu olsun. Maşallah baya temiz duruyor. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin

Vayy bugün hep iyi haberler geliyor dostlardan maşallah:masallahhayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güle güle kullanasın inşallah:eyv

Teşekkürler, hayır ilanda değil. ASF otomotive gitmiştim orada takasa gelen bir araçtı. yine ASF sıfır olarak satmış zamanında. stın alan müşterisi yeni araç için takasa getirmiş. Ben de zıpladım üzerine tabi :))

ilandaki araçla aynı renk ya ordan karıştırdım :)) o extreme idi doğru temiz bir araç gerçekten ş.içinde de çok az yakar ve ş.içi içinde çokk ideal bir arabadır eski aracımız bunun 2006 modeli idi her tarafa rahatça girip çıkabiliyorduk fluence gemi gibi geldi ondan sonra :D

Geri