Dayanamadım...

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karpuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kaç binde Gökhan,fotoğraflardan baya temiz duruyor,birde koltuklar derimi...:)
 
hayırlı olsun kazasız belasız
 
maşallah kazasız belasızda accilen lip lazım :eyv
 
Evet lip şart :)

Mustafa abi Araba servistende teyit ettirdim 155.000 km de. Deri koltuk yok maalesef o renk değişiminden sonra olacak inşallah daha ileri zamanlarda. Arabada 2 parça boya var değişen yok. Önden kazası yok. Sağ arkadan hafif bir darbe var ama ciddi bişey değil. Birde ön ve arka tamponların sağ köşeleri sürtmeden dolayı boya istiyor. Aracı komple boyaya sokacağım o zaman hallolacak hepsi. Yağmur yağdığından detaylı foto çekemdim.
 
Abi lpg li ufaktan bir ses sistemi var ama elden geçmesi gerekiyor. Daha doğrusu aracın genel bi elden geçmesi lazım ama acil bişeyi yok iyi yürüyor beğendim. Valla başka ne anlatayım rengine kadar tepeden tırnağa baştan yapacam bu arabayı aşama aşama sizlerle paylaşacağım. Aslında önceki günden ipucu vermiştim imzamı değiştirerek ama kimseler fark etmedi :)
İpucunu ben farketmiştim ve bekliyordum valla abi ama baya çabuk oldu :) maşallah kazasız belasız..
 
hadi gözün aydin hayirlisi olsun yeni osman güzelmiş
 
Valla abi isim arıyorum yeni aracıma bakalım plakası ne olacak ona göre bişey düşüneceğim. Aslında 34 plakaydı gene ama değiştirmek istedim.
 
Hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin..
 
Abi hayırlı olsun görmüştüm bu aracı ama sahibindende :D Kazasız belasız binmeniz dileğiyle keşke böyle bişey banada denk gelse
 
güzel olmuş aracı alman abi hayırlısı olsun uğraş olur güzel olur.
 
Geri
Üst