Dayanamadım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karpuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abı hyrlı ugurlu olsn f7r mı? artık ne senın bna satacak angelın var nde bnm o angelı tkıck arabm vr faz2 spec:)

hayırlı olsun :eyv

abi hayırlı olsun getir yanımada 1 haftada yapıp teslim edim sana :D :D

Allah kaza bela vermesın güle güle kullan

araban bu haliyle hayırlı olsun :) yapmayı düşündüklerin için de kolay gelsin :)

Hepinize teşekkürler. Evet araç f7r yani eski aşkım :)

Hakan kendim uğraşmıcak olsam inan 2000 tl farkla masrafsız f7r vardı. Ama uğraşmak zaman emek harcamak güzel. Zamana yayarak yapacağım. 1 tanede r9 veya şahin doğan tarzı bir araç alacağım araştırıyorum şu an. Al sat yaparım herhalde bunun modifiyer masraflarını beleşe getiremezsem kahrımdan ince hastalığa yakalanırım :D

Komple beyaza boyatmak, iç döşemeleri komple bej renk deri döşeme yapmak (bu renk konusunda çok kararsızım eşimde siyah istiyor bakalım napacaz), kenarlara marşbiyel düşünüyorum bu üstündekiler pek hoşuma gitmedi biraz emanet duruyor, ufaktanda müzik sistemine el attımmı yeter. Yazılım filan düşünmüyorum uzunca yıllar bineceğim için keyfi bir iki rling denemesi dışında fazla yormam yavrumu :)

Bu arada bana isim düşünüyorsunuz demi :)

allah korusun ince hastalik filan deme laf bile olsa sakat inşallah gönlüne göre yaparsin araci bizde keyifle takip eder birşeyler kapariz

Hi süpheniz olmasın abi cillop gibi olacak inşallah.

Hayırlı,uğurlu olsun Allah kaza bela vermesın Usta
Araç güzel duruyor

Gene bir kafa ütüsü olmuş burda
Dön başa :)
Bakalım buna 3 ay veriyorum elden çıkartılır yazın sonunda

Geri