• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Ddt4all clio 5 gizli özellikler

Biraz riskli de olsa beyne doğrudan bağlantı kurarak özellikleri aktive edebilirsin. UPC veya BCM can hattınndan bağlandığında radyo dışındaki beyinlerde özelliği açabilirsin. Tabi en güzeli token ile kilidi kaldırıp yapmak. İstersen hangi pinlere nasıl bağlantı yapacağını yazayım.
Bana bilgi verebilirmisiniz

Hocam Renolock eski personeli olarak şunu söyleyim. Servis kolay kolay açılanı anlamaz. Bir çoğu zaten o kadar profesyonel değil. Ayrıca clio 5 ve 2020sonrası faz2 megane için orjinal token ile ağ kilidi açılması gerekiyor. Ayrıca o gizli özellik aktivasyonu da oldukça meşakatli. Basit bişey değil ve yanlış yapıldığında sorun yaşamanıza sebep olabilir. Hangi ildeyseniz en yakın renolock bayisine ulaşın yardımcı olsunlar. Çok pahalı bişey değil zaten.

Hocam Renolock eski personeli olarak şunu söyleyim. Servis kolay kolay açılanı anlamaz. Bir çoğu zaten o kadar profesyonel değil. Ayrıca clio 5 ve 2020sonrası faz2 megane için orjinal token ile ağ kilidi açılması gerekiyor. Ayrıca o gizli özellik aktivasyonu da oldukça meşakatli. Basit bişey değil ve yanlış yapıldığında sorun yaşamanıza sebep olabilir. Hangi ildeyseniz en yakın renolock bayisine ulaşın yardımcı olsunlar. Çok pahalı bişey değil zaten.
Hocam ben daha önce symbol Duster Megane gibi araçları ücretsiz eşe dosta özelliğini açtım lakin yapılan iş riskli tokensiz ama denemek istiyorum bilen yardımcı olacak biri bulunursa açacağım yani özellik açmak için 3 5 bin isteyenlere inatta bedava ya şehrinde yardımcı olacagim

Dediğim gibi bahsettiğim modellerde tokensiz açamazsınız. Ayrıca faz1 megane talisman kadjar da sandığınız kadar kolay yapılmıyor. Talismanda multimedya güncellenmesi için orjinal cihaz gerekiyor mesela. Multimedya beyni çökme riski de göze alınıyor. Çökerse değişim garantisi veriliyor. Ve gizli özellikleri symbol gibi kolay ve 3 5 parametrede açılmıyor. Yani sizin dediğiniz gibi 3 5 bin istemenin arkasında sandığınız gibi bişey yok. Ciddi zaman arge ve maliyet var :)

Hocam ben daha önce symbol Duster Megane gibi araçları ücretsiz eşe dosta özelliğini açtım lakin yapılan iş riskli tokensiz ama denemek istiyorum bilen yardımcı olacak biri bulunursa açacağım yani özellik açmak için 3 5 bin isteyenlere inatta bedava ya şehrinde yardımcı olacagim
Token ve dongle olmadan açmanın yöntemleri var fakat meşakkatli ve rüskli ben kendi aracımda sadece kablosuz carplayi açtım. Diğerleri önemli değil diye. Beyne fşziksel olarak erişip soketten can hi ve can lo bacaklarına köprü atıp pic işlemcili bir obd ile yazabiliyorsunuz

Geri