Ddt4all yazilim için yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MRT-4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MRT-4

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
HERKESE İYİ FORUMLAR ÇOK FAYDALI BULUYORUM FORUMU AMA BEN SANIRIM Bİ YANLIŞ İŞLER YAPTIM SİZLERİN YARDIMINA İHİTİYACIM VAR dt4all ile sadece follow me otomatik cam kaldırmayı ve eco modu aktif ettim bir kaç denemem oldu fakat bu arada göstergedeki park ,kısa,uzun ve sis farları ibaresi ekranda görünmüyor fakat donanımlar çalışıyor ekrandaki ikaz lambaları gitti sadece nasıl geri getirebilirim yardımcı olursanız sevinirim

HERKESE İYİ FORUMLAR ÇOK FAYDALI BULUYORUM FORUMU AMA BEN SANIRIM Bİ YANLIŞ İŞLER YAPTIM SİZLERİN YARDIMINA İHİTİYACIM VAR dt4all ile sadece follow me otomatik cam kaldırmayı ve eco modu aktif ettim bir kaç denemem oldu fakat bu arada göstergedeki park ,kısa,uzun ve sis farları ibaresi ekranda görünmüyor fakat donanımlar çalışıyor ekrandaki ikaz lambaları gitti sadece nasıl geri getirebilirim yardımcı olursanız sevinirim

Cliolarda follow me fonksiyonu açıldığında parklar ve farlar ile ilgili sorun yasaniyor. Bir çok kisi follow me ozelligini kapattiktan sonra bile farlar normale donmemis. Clio forumunda galiba cozumu vardi bi bakar misiniz?

“Hızlı yanıt alabilmek için alıntı yaparak cevaplayın”

İnstagram: @flu_e_nce
Twitter : @tanseler
İmessage : tanseler@me.com

yardımm

Cliolarda follow me fonksiyonu açıldığında parklar ve farlar ile ilgili sorun yasaniyor. Bir çok kisi follow me ozelligini kapattiktan sonra bile farlar normale donmemis. Clio forumunda galiba cozumu vardi bi bakar misiniz?

merhabalar

aynı sorunmu aceba farlar parklar faal sadece göstergede görünmüyor

alt üst ettim siteyi bulamadım inanın baya uğraştım 3 gündür sayfa sayfa okudum resmen forumu gözden mi kaçırdım aceba

Ustam çok sağol yardımcı olduğunuz için clio4 bölümde hala çözümü bulamadım arıyorum bulamıyorum

Ustam çok sağol yardımcı olduğunuz için clio4 bölümde hala çözümü bulamadım arıyorum bulamıyorum

O halde soyle bir imkan varsa duzeltebilirsiniz;
Tanidiginiz clio4 sahibi biri varsa o araci ddt4all ile işlem yaptiginiz bolumlerin resmini alıp daha sonra kendi aracinizda duzeltin. Bende fluence var ayarlari ayni olmadigindan yardimci olamiyorum malesef. Birde size tavsiyem işlem yapmadan once mutlaka işlem yapilacak sayfanin ekran goruntusunu alıp saklayin bir ariza durumunda geri donus kolay olur. Bunlarin hiç biri yoksa elinizde malesef servise gidip araca yazilim attirmaniz lazim.

tşk ederim yinede

Geri