Dere Geçen Fluence

İşte bu yüzden Türkiye'nin en iyi araçlarından biri diyoruz. Bunu malum diğer modellerle yap bakalım geçiyormu? Yoksa egsoz, alt takım yerde mi bırakıyor?

yollarımızın durumu ortada, Fluence sedanlar içinde sınıfının en iyilerinde maşallah :eyv

Ama çevremizde ki herkez ben bu parayı Fluence'ye bağlamam diyor. Sebebini çözebilen var mı ?:))

Ama çevremizde ki herkez ben bu parayı Fluence'ye bağlamam diyor. Sebebini çözebilen var mı ?:))

Fluence piyasaya çıktığından beri, C sınıfı sedan satış rakamlarında ya 1. yada 2. geliyor. Bu neden ve sonuç benim için yeterli :)

Renault :eyv

Linea'nın yeni reklamında 1. sırada olduğunu söylüyordu,kahkahayla karşılık aldı Fluence kullanıcılarından ama :)

liderlik bir bizde bir lineada hiç şaşmaz:) anlamadığım bir nokta var linea C sınıfı sayılıyor. aslında çok geniş değil, C ve B arası denebilir segmentine. Genişlik ve yakıtta Fluence :eyv

Dedesi Toroslara çekmiş,:D

Fluence'e para vermem diyen zihniyet ya hiç reno kullanmamıştır. Ya da hayatında bir kez reno alıp sorun yaşamıştır. Ekonomi ve iç genişlik olarak flu çok iyi bir tercih. Ancak sedan C sınıfı bir araç alıcak olsam vw'ye bir göz atardım. :)

Gereksiz bir heyecan olmuş motorun içine komple su girse görürdum ben onu

Bence renault olduğu için kıymış arabaya :)

Geri