Direksiyon Elimizde Kaldı !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan R14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

R14

Rıdvan UNUR,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaslar...

bugun görkem abimizin ziyareti ile daha once istemiş oldukları renault 5 direksiyonlarını kendilerine teslim ettik , ziyaretlerinden dolayı tesekkur ederiz qw

8hlqd.jpg

Renault 5 Sport Direksiyon Orjinal Deri Döşeme​

Çok güzel duruyorlar,gelsede taksak hemen...:eyv

Kapaklarını göremedim...:)

R5 Coupe'ye hemen taktık,gayet şık oldu,teşekkür ederim...:eyv

Sıcak sıcak getirdim tazecik..kapaklar daha sonra gelicek.. akşama da yavru aslana takıcaz :eyv Rıdvan Bey ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten çok keyifli sohbet oldu. Projelerden ve aktivitelerden bahsettik. Elinize ve emeğinize sağlık birlikte çok güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum.:bravo Orjinal R5 GT direksiyonuda başka bir keyif Hakan.Erdi.Can a duyurulur. :eyv

7162SAM_0260.JPG
[/URL][/IMG]
4046SAM_0263.JPG
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Sıcak sıcak getirdim tazecik..kapaklar daha sonra gelicek.. akşama da yavru aslana takıcaz :eyv Rıdvan Bey ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten çok keyifli sohbet oldu. Projelerden ve aktivitelerden bahsettik. Elinize ve emeğinize sağlık birlikte çok güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum.:bravo Orjinal R5 GT direksiyonuda başka bir keyif Hakan.Erdi.Can a duyurulur. :eyv

Güle güle kullan. :deli

Rıdvan abi Hoş sohbetiniz ve güler yüzünüz için çooooook teşekkürler.... :bravo En yakın zamanda yeni projelerle tekrar görüşmek üzere..... :eyv

Rıdvan abi Hoş sohbetiniz ve güler yüzünüz için çooooook teşekkürler.... :bravo En yakın zamanda yeni projelerle tekrar görüşmek üzere..... :eyv

inş. dostum her zaman bekleriz butun dostlara kapımız acık hayırlı olsun gule hule kullanın yeni direksiyonlarınızı

iki r5 şimize hayırlı olsun :)

Geri