Direksiyon ses sorunu

Bu konuda çözüm bulan var mı

Şöyle bi ekleme yapayım bu konuya clio 4 aracıma geçen gün anlık voltajı görebilceğim küçük bir ekran taktım direksiyonu çevirirken misal 14 volt ya o anda 12 volta bile düşüyor yani elektrikli direksiyon kutusunun aşırı akıma ihtiyaç duyduğunu gördüm bunun üstüne aracımda amfili ses sistemi mevcut sonuna kadar açtım o ne kadar düşürür diye 14.2 ise 14.1 e düşürdü ancak yani demek istediğim direksiyonun elektrik desteği aşırı akım çekiyor bilginiz olsun

Merhabalar
Daha önce yazmıştım araç hava yastığını kontrol ettirin uyarısı vermişti. Yaklaşık 3-4 gün önce yine aynı uyarıyı verdi ama bu sefer sönmedi. İlk fırsatta servise götüreceğim. Acaba led farlar işe alakalı olabilir mi arkadaşlar. Led far kullanıp herhangi bir sorun yaşayan var mı? Ayrıca led far direksiyon ses sorununu çözen var mı? Gelişmeleri paylaşalım:) saygılar.

• Beğen
Tepkiler: zmr35
Merhabalar
Daha önce yazmıştım araç hava yastığını kontrol ettirin uyarısı vermişti. Yaklaşık 3-4 gün önce yine aynı uyarıyı verdi ama bu sefer sönmedi. İlk fırsatta servise götüreceğim. Acaba led farlar işe alakalı olabilir mi arkadaşlar. Led far kullanıp herhangi bir sorun yaşayan var mı? Ayrıca led far direksiyon ses sorununu çözen var mı? Gelişmeleri paylaşalım:) saygılar.
Hocam o zamandan beri hiç halojen far ile test etmedinizmi 😁

halojen takınca zaten sorun kalmıyor. Ama beyaza alışınca da sarılar sanki yanmıyormuş gibi:)
Hocam doğrudurda aracınız kabul etmiyor bu ledler kaliteli markamı nedir markası

photon ultimate en iyi marka bu diye tercih etmiştim
Hocam o zaman size şöyle bişey önereyim anlıyosanız eğer bu işlerden ölçü aletiniz varsa ampermetre kademesi ile bir halojen kaç amper çekiyor birde ledler kaç amper çekiyor onu test edin benim bildiğim internette led daha az çeker derler ama öyle gibi gelmiyor bana yüksek çekiyorsa ki yüksek çekiyor bence aracınıza zararı olabilir

bende de xenon varken hız sabitleyici aık iken sola sinyal verince sabitleyici devre dışı kalıyordu. eski sarı ampüllere geçtim sorun düzeldi.ayrıca göz kırpma da yapıyordu sandım ki far kolundan ama değilmiş sanırım çakma xenonlar devreler ile ilgili problem yaratıyor.

bende de xenon varken hız sabitleyici aık iken sola sinyal verince sabitleyici devre dışı kalıyordu. eski sarı ampüllere geçtim sorun düzeldi.ayrıca göz kırpma da yapıyordu sandım ki far kolundan ama değilmiş sanırım çakma xenonlar devreler ile ilgili problem yaratıyor.

Geri