Bu konuda çözüm bulan var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam o zamandan beri hiç halojen far ile test etmedinizmiMerhabalar
Daha önce yazmıştım araç hava yastığını kontrol ettirin uyarısı vermişti. Yaklaşık 3-4 gün önce yine aynı uyarıyı verdi ama bu sefer sönmedi. İlk fırsatta servise götüreceğim. Acaba led farlar işe alakalı olabilir mi arkadaşlar. Led far kullanıp herhangi bir sorun yaşayan var mı? Ayrıca led far direksiyon ses sorununu çözen var mı? Gelişmeleri paylaşalımsaygılar.
halojen takınca zaten sorun kalmıyor. Ama beyaza alışınca da sarılar sanki yanmıyormuş gibiHocam o zamandan beri hiç halojen far ile test etmedinizmi![]()
Hocam doğrudurda aracınız kabul etmiyor bu ledler kaliteli markamı nedir markasıhalojen takınca zaten sorun kalmıyor. Ama beyaza alışınca da sarılar sanki yanmıyormuş gibi![]()
photon ultimate en iyi marka bu diye tercih etmiştimHocam doğrudurda aracınız kabul etmiyor bu ledler kaliteli markamı nedir markası
Hocam o zaman size şöyle bişey önereyim anlıyosanız eğer bu işlerden ölçü aletiniz varsa ampermetre kademesi ile bir halojen kaç amper çekiyor birde ledler kaç amper çekiyor onu test edin benim bildiğim internette led daha az çeker derler ama öyle gibi gelmiyor bana yüksek çekiyorsa ki yüksek çekiyor bence aracınıza zararı olabilirphoton ultimate en iyi marka bu diye tercih etmiştim