Direksiyon Titremesi

gokandereli

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Herkese Hayırlı cumalar... Renault Fluence Privilege 2010 aracım var. Yokuş aşağıya giderken 100 ile 110 km hız ile firen' e bastığımda direksiyonda titreme oluyor. Düz yolda hiç denemedim ama çoğunlukla yokuş aşağıda oluyor sebebini bilen var mı...

Arkadaşlar Herkese Hayırlı cumalar... Renault Fluence Privilege 2010 aracım var. Yokuş aşağıya giderken 100 ile 110 km hız ile firen' e bastığımda direksiyonda titreme oluyor. Düz yolda hiç denemedim ama çoğunlukla yokuş aşağıda oluyor sebebini bilen var mı...

Frene basinca titreme yapiyorsa disk geliyor benim aklıma.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

rot başlarından olabilir mi acaba...

O da olabilir ama rottan yapsa hareket halinde yapar herhalde.

ustanın söylediği gibi disklerden oluyor torna yada değiştirmeniz gerekir bende yeni torna yaptım düzeldi

O da olabilir ama rottan yapsa hareket halinde yapar herhalde.

Olabilir fren balataları değiştirdiğimde usta diskleri hafif temizletelim demişti ama titremeden dolayı bir konu geçmemişti. Teşekkür ediyorum bilgi için o zaman hafta sonu hemen ilgilenmek lazım ki balataya baskı yapmasın...

%99 disklerinizden kaynaklı. Yenisiyle değiştireceksiniz yada özellikle belirtmek istiyorum üzerinde torna yaptırın. Sökülüp yapılan torna işlemi %90 başarısız oluyor, torna işlemi yapılan yerde disk tam düz bağlanamıyor bu sebepten yapılan torna düz olmuyor yine aynı sorunlara titreme ve tepmelere yol açılıyor.

arkadaşlar konu ile bilgi vermiş evet muhtemelen disk geçmiş olsun

Bende disk diye tahmin ediyorum.

Hepinize Teşekkür ediyorum bilgi için...

Geri