Direksiyon titremesi

laguna7467

Turgay KARA
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Hayirli aksamlar su son gunlerde bozuk yoldan gecerken cok titremeye basladi sebebi ne olabilir ben pek anlamadigim icin soruyorum

drk.kutusu boşluk yapmış olabilir.biraz daha ayrıntılı anlatırsanız daha fazla cavap alabilirsiniz

Düşük hızlarda falan düz yolda yapıyorsa lastik telleriniz kırılmış olabilir.

Lastik Havalarınızın Fazla Olması,
Lastiğinizin Tellerinin Kırılmış Olması,
Direksiyon Kutusunda Boşluk Olması,
Rot Ayarınızın Yapılmamış Olması vb. Gibi Sebepler Direksiyon Titremesine Neden Olur :eyv

kardeşim soruyu düzeltelim istersen saedce bozuk yolda mı yapıyor normal yolda giderken belli bi hızdan sonramı titremeye başlıyor soruda sorduğuna göre rot başlarında boşluk vardır bi rotcuya göster.

dusuk hizda yapiyorsa lastiginiz tabani bozuk demektir.. yani arkadaslarin dedigi gibi lastik tellerinde skinti var...

kardeşim soruyu düzeltelim istersen saedce bozuk yolda mı yapıyor normal yolda giderken belli bi hızdan sonramı titremeye başlıyor soruda sorduğuna göre rot başlarında boşluk vardır bi rotcuya göster.
düz yolda hıcbi sıkıntı yok belli bi hızdan sonrada tıtreme yok, bozuk yol gördumu mecburen yavaslıyorum işte o bozuk olan kısmı gecerken titreme yapıoyo hızım en fazla 15-20 km dir.

düz yolda hıcbi sıkıntı yok belli bi hızdan sonrada tıtreme yok, bozuk yol gördumu mecburen yavaslıyorum işte o bozuk olan kısmı gecerken titreme yapıoyo hızım en fazla 15-20 km dir.

direksiyon kutusu büyük ihtimalle

Geri