Dünden bugüne TT 083

::zafer::

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
[size=18pt][size=14pt] ölcelikle aracımla ilk 2005 yılında r9 avrupa modelı broadwayımızı sattıktan sonra tanıstık o zamanlar cok masumdu
EEG4O8.webp
daha sonra lisedeyım o zamanlar nakıt sıkıntı zar zor app yaptırmıstım
QgDoPk.webp

artık yavas yavas para biriktiriyordum ve ehlıyetıme kavusmadan arabayı kendıme gore yapmaya baslamıstım ve ikinci olarak mercekli farlar
9pMPbk.webp
lzJ6NX.webp
nGz39V.webp
ve artık her gece ruyalarıma giren filtre kıtıne baslamalıydım bılgısayarımın sogutucu aparatını kullanarak fıltre kıtımı taktımm
Vyo18Z.webp
ve tadımlık3600 telefonumla cektıgım bı vıdeomm
https://www.youtube.com/watch?v=f152wfDG8rI
ve bu arada unıversıteyı kazanmıstım ve clıomdan zaklasmıstım ama yılmadım ara tatilde cliom xenonlandı
XYVrp3.webp

artık xenonlar az gelıyordu benım neden bır sıs farım yok diye içlenirken beklenen gün geldi. kendım montajını yaptıgım sıs farlarımı tamponumu keserek yaptım ve 30000 k xenonlarını da eksik etmedim tabiki :)
pYypVr.webp
R6ml47.webp
rdWoD3.webp
artık yaz gelmişti ve 13 teneke jantlarımdan nefret ediyordum ve beklenen geldı bir eylul gunu duzceden gittim aldım jantlarımı :)
lzJ6XQ.webp
QgDo5j.webp
789rnl.webp
ee artık okulum acılmıstı uzun bı vakıt clıomun ozlemıne karsı koyamadım ve subat tatılınde hemen eıbach yaylarımı amcaogullarımla dukkanımızda bır gece operasyonuyla taktık :)
Z1vPlg.webp
q26ZzB.webp
dqQARr.webp
ozGRo7.webp
zE8799.webp
ve evladımın hasretıne dayanamadım odamda dursun dıye fotografını cızım yaptırdırm :)
nGz3na.webp
ve bı apacılık deneyımı sadece bır gun aracımın ustünde duran kare plakam
66gLoN.webp
ve evlada kırmızı paspas feda olsun dedım kıydım paraya :)
b4qdqY.webp
Y5n7na.webp
gLdJNL.webp
sıra geldı sarı ampul denememıze ben begendım fakat buyuk reıse ters geldi
5RPOrq.webp
ve KUPON plakalıklarımız TT ye cok yakıştı
nGzqPg.webp
dqQVjV.webp
döşemelerimiz cok kotu olmuştu sıra iç dizayna gelmişti
lzJgrr.webp
ee aracımıza onca emek verdik para harcadık ve parlama zamanıııı :) :)
dqQV4V.webp
nGzqGl.webp
MlNMlN.webp
VE BANA HER KONUDA YARDIMCI OLAN BABAM VE CLİOTT VE BEN
02v588.webp
66gzQP.webp
Lokq2j.webp
KONUMU OKUYAN VE MAŞALLAHLARINI EKSİK ETMEYEN BUTUN ABİLERİME KARDEŞLERİME ŞİMDİDEN COK TEŞEKKÜR EDERİM

[/size]
[/size]

​Çok güzel anlatmışsın kardeşim, maşAllah TT' ye.:eyv

tesekkur ederım devam edıcezz inşallah :)

Maşallah

Cok tesekkur ederim

Maşallah güzel emek vermişsiniz benimde ilk emek verdiğim araç 2005 dizel clio symbol idi zevkle okudum yazıları.. :)

​Saadetinizi allah bozmasın kaza bela vermesin güzel paylaşımın için teşekkür ederim :eyv

Maşallah kazasız belasız kullan kardeşim, iyi emek harcamışsın...

Maşallah 30000k xenon haricinde hepsi çok güzel olmuş ama dikkat etmeniz lazım aracınız çok dikkat çekeceği için nazar değebilir [emoji4]

083 kere Maşallah :D

Geri