[size=18pt][size=14pt] ölcelikle aracımla ilk 2005 yılında r9 avrupa modelı broadwayımızı sattıktan sonra tanıstık o zamanlar cok masumdu

daha sonra lisedeyım o zamanlar nakıt sıkıntı zar zor app yaptırmıstım

artık yavas yavas para biriktiriyordum ve ehlıyetıme kavusmadan arabayı kendıme gore yapmaya baslamıstım ve ikinci olarak mercekli farlar

ve artık her gece ruyalarıma giren filtre kıtıne baslamalıydım bılgısayarımın sogutucu aparatını kullanarak fıltre kıtımı taktımm

ve tadımlık3600 telefonumla cektıgım bı vıdeomm
https://www.youtube.com/watch?v=f152wfDG8rI
ve bu arada unıversıteyı kazanmıstım ve clıomdan zaklasmıstım ama yılmadım ara tatilde cliom xenonlandı

artık xenonlar az gelıyordu benım neden bır sıs farım yok diye içlenirken beklenen gün geldi. kendım montajını yaptıgım sıs farlarımı tamponumu keserek yaptım ve 30000 k xenonlarını da eksik etmedim tabiki

artık yaz gelmişti ve 13 teneke jantlarımdan nefret ediyordum ve beklenen geldı bir eylul gunu duzceden gittim aldım jantlarımı

ee artık okulum acılmıstı uzun bı vakıt clıomun ozlemıne karsı koyamadım ve subat tatılınde hemen eıbach yaylarımı amcaogullarımla dukkanımızda bır gece operasyonuyla taktık

ve evladımın hasretıne dayanamadım odamda dursun dıye fotografını cızım yaptırdırm

ve bı apacılık deneyımı sadece bır gun aracımın ustünde duran kare plakam

ve evlada kırmızı paspas feda olsun dedım kıydım paraya

sıra geldı sarı ampul denememıze ben begendım fakat buyuk reıse ters geldi

ve KUPON plakalıklarımız TT ye cok yakıştı

döşemelerimiz cok kotu olmuştu sıra iç dizayna gelmişti

ee aracımıza onca emek verdik para harcadık ve parlama zamanıııı

VE BANA HER KONUDA YARDIMCI OLAN BABAM VE CLİOTT VE BEN

KONUMU OKUYAN VE MAŞALLAHLARINI EKSİK ETMEYEN BUTUN ABİLERİME KARDEŞLERİME ŞİMDİDEN COK TEŞEKKÜR EDERİM
[/size][/size]

daha sonra lisedeyım o zamanlar nakıt sıkıntı zar zor app yaptırmıstım

artık yavas yavas para biriktiriyordum ve ehlıyetıme kavusmadan arabayı kendıme gore yapmaya baslamıstım ve ikinci olarak mercekli farlar

ve artık her gece ruyalarıma giren filtre kıtıne baslamalıydım bılgısayarımın sogutucu aparatını kullanarak fıltre kıtımı taktımm

ve tadımlık3600 telefonumla cektıgım bı vıdeomm
https://www.youtube.com/watch?v=f152wfDG8rI
ve bu arada unıversıteyı kazanmıstım ve clıomdan zaklasmıstım ama yılmadım ara tatilde cliom xenonlandı

artık xenonlar az gelıyordu benım neden bır sıs farım yok diye içlenirken beklenen gün geldi. kendım montajını yaptıgım sıs farlarımı tamponumu keserek yaptım ve 30000 k xenonlarını da eksik etmedim tabiki

artık yaz gelmişti ve 13 teneke jantlarımdan nefret ediyordum ve beklenen geldı bir eylul gunu duzceden gittim aldım jantlarımı

ee artık okulum acılmıstı uzun bı vakıt clıomun ozlemıne karsı koyamadım ve subat tatılınde hemen eıbach yaylarımı amcaogullarımla dukkanımızda bır gece operasyonuyla taktık

ve evladımın hasretıne dayanamadım odamda dursun dıye fotografını cızım yaptırdırm

ve bı apacılık deneyımı sadece bır gun aracımın ustünde duran kare plakam

ve evlada kırmızı paspas feda olsun dedım kıydım paraya

sıra geldı sarı ampul denememıze ben begendım fakat buyuk reıse ters geldi

ve KUPON plakalıklarımız TT ye cok yakıştı

döşemelerimiz cok kotu olmuştu sıra iç dizayna gelmişti

ee aracımıza onca emek verdik para harcadık ve parlama zamanıııı

VE BANA HER KONUDA YARDIMCI OLAN BABAM VE CLİOTT VE BEN

KONUMU OKUYAN VE MAŞALLAHLARINI EKSİK ETMEYEN BUTUN ABİLERİME KARDEŞLERİME ŞİMDİDEN COK TEŞEKKÜR EDERİM
[/size][/size]