Selamlar. Aracım 2016 (2017 kasa) 1.5 edc dci Clio. Araçla belirli bir hızda giderken durmak istediğimde araba yavaşlarken vites küçültüyor normal olarak. Ancak vites küçültürken motor oldukça fazla bağırarak vitesi küçültüyor. Durana kadar frenle birlikte (biraz da sarsarak) araç duruyor. Şimdiye kadar hiç otomatik şanzıman kullanmadığım için normal heralde diye düşünmüştüm. Ancak bugün de normal gaz ile kalkarken araç 3500 devire kadar çıktı kendi kendine ve bağırmaya başladı. Normalde gazı köklediğinizde vites büyütmeyip deviri arttırması gibi oldu. Oysa ki gaza gayet normal basıyordum. Sonra ayağımı gazdan tamamen çektim ancak bağırma bir süre daha devam etti. Bu olay bugün iki üç kez tekrarladı. Böyle olunca acaba şanzımanda bir sorun var mıdır diye düşündüm? 2 gün sonra servisten randevu aldım ama yardımcı olacakları konusunda pek ümidim yok sonuçta birlikte test sürüşüne çıkmayacağız. Herkeste olan şeyler mi bunlar acaba yoksa sadece bende mi mevcut? Tecrübe edenler bilgilerini paylaşırsa sevinirim.