EE coupemi sattım 2 ewlat aldım =)

maşallah kazasız belasız ben meganeyi daha çok beğendim... marea bira yakar gibi geliyor bana...

bordo kardeşliği olmuş :) maşallah iki aracada..

marea'ya mercek far ve 4200k xenon takarsan kafadan daha fena olur. ufak tefek ayrıntılar için aşağıdaki konuya bir göz atmanı tavsiye ederim ;)

http://www.renaultfanclub.com/fiat/16295-marea-exclusivee-ufak-dokunuslar-by_trs.html
işte aradığım şey bu =) benimde cam açma düğmelerini we kalorifer ayar panelinin ışıklandırmasını elden geçirmem gerekiyodu , mercekli far buldum ama adamlar 99-2002 model için yazmışlar benim arabama olurmu olmazmı diye kararsız kaldım birde merceksizden mercekliye çewirmek için kablolarda değişiklik yapmak gerekiyormuş öle söyleniyo onları araştırıyorum şimdi =)

maşallah kazasız belasız ben meganeyi daha çok beğendim... marea bira yakar gibi geliyor bana...
çok teşekkürler =) coupede kat we orta susturucu iptali wardı son susturucu orjinaldi , buna sadece hawa filtresi kiti taktım we şuan tüketim neredeyse 1e1 aynı , megane ile 20 liraya gittiğim yolu mareaylada aynı gidiyorum =)

Geri