Eller serbest

akgul1600

Kayıtlı Üye
10-Balıkesir
Eller serbest sistemi kendi kendine devre disi kaldi tekrar nasil devreye sokabilirim kitapcigina baktim birsey anlamadim anlayan arkadaslarin yardimini bekliyorum.tesekkurler.

Direksiyonun sol alt kısmında ki konsolda olabilir kurcala istersen :)

kartı yuvasına tak çalıştır sora durdur yuvadan çıkar sistem tekrardan eski haline dönecektir biyerleri kurcalamana gerek yok karttan kapama açma yaparsan eller serbest devre dışı kalır kartı yuvasına takman icab eder bi çalıştırmada ise sistem yeniden devreye girer merak etme

kartı yuvasına tak çalıştır sora durdur yuvadan çıkar sistem tekrardan eski haline dönecektir biyerleri kurcalamana gerek yok karttan kapama açma yaparsan eller serbest devre dışı kalır kartı yuvasına takman icab eder bi çalıştırmada ise sistem yeniden devreye girer merak etme
aynen budur :eyv

Aracımın sağ kapısındaki eller serbest butonu arızalanmıştı,tamire verdim yaptılar düğmeler çalışıyor fakat şimdide sorun araç kendi kendini kilitlemiyor.
Öle kontak açıp kapamaylada düzelmedi.Araçtan uzaklaşınca aracın kendisini kilitlemesi lazım kilitlemiyor sorun ne olabilir ?

Aracımın sağ kapısındaki eller serbest butonu arızalanmıştı,tamire verdim yaptılar düğmeler çalışıyor fakat şimdide sorun araç kendi kendini kilitlemiyor.
Öle kontak açıp kapamaylada düzelmedi.Araçtan uzaklaşınca aracın kendisini kilitlemesi lazım kilitlemiyor sorun ne olabilir ?
Sökülüp takıldığın dan dolayı tanıtım yapılması gerekiyor olabilir

Benim de bu sabah sofor kapisindaki eller serbest butonu calismaz oldu.yolcu tarafi calisiyor sofor tarafi calismiyor.butonun basmasindan belli zaten basma hissedilmiyor.icini nasil acarim foto veya link olan var mi?

Basilan yumusak plastik butonun arasindan wd 40 sıktim cozuldu gibi bilginiz olsun basiniza gelirse.

anahtarsız girişte ne butonundan bahsediyorsunuz anlamadım.. herhangi bir buton yokki tutacağın arkasında sensör var? ben mi yanlış anladım acaba?

Kapi kolunda siyah yumusak buton var clio 4 de.

Geri