'EV'lat Clio 3 - Jantları ve Marşpiyelleri =)

Abi o oval bası karaç ovalliği :) ortaya doğru tam düz gelse kasislerden geçemem bu şekilde kurtarıyorum :) Birde başka hiçbir clio3de yok bu marşpiyel o derece iddialı konuşurum fibercide özel yaptırdım biraz iyi biraz kötü dursun sorun değil :)

Yok Yok Kardeşim ben ondan bahsetmedim aksine o araca çok tatlı bir hava katmış önden baktığında marşpielin önü lastikten daha dışarda duruyorya ben onndan bahsetmiştim yoksa yan profilden canavar duruyor.. çok başarılı tavanda manyak olmuş benim arabada gri senden sonra bende tavanı kaplamaya karar verdim ..:):D

Boyasız benim araba ya nasıl kıyarım :) Autowaxdaki abimde söylüyor gel maliyetine kaplıcam diye ama istemiyorum :)
MAT FÜME KAPLATTIR BENCE GÜZEL OLUR[/QUOTE]

Kaplama bana göre değil kardeşim ya :)

Yok Yok Kardeşim ben ondan bahsetmedim aksine o araca çok tatlı bir hava katmış önden baktığında marşpielin önü lastikten daha dışarda duruyorya ben onndan bahsetmiştim yoksa yan profilden canavar duruyor.. çok başarılı tavanda manyak olmuş benim arabada gri senden sonra bende tavanı kaplamaya karar verdim ..:):D

Şimdi anladım hehe sağolasın abi :)

Haftasonu Bahçeşehirde diğer sitemizle yaptığımız Garaj Party tarzında buluşmadan kareler. 2.yaşını kutladık diğer sitenin bayağı kalabalıktı malesef her telden vardı :)

Bonus 1 - Kazağınla bile arabanı silmektir AŞK :)

Bonus 2 - Sarı Çocuk :)

Güzel kareler tampondaki vida delikleri kapamak lazım kardesim güzel gözükmüyor ;)

Kolay gelsin şimdiden :)

maşallah kazasız belasız :eyv

Teşekkürler cümlemize :)

Geri