'EV'lat Clio 3 - Jantları ve Marşpiyelleri =)

Maşallah, Nazar deymesin çok başarılı.

Teşekkürler sağolasın :)

Yeni kareler olsun :)

:bravo:bravo:bravo

Az daha sarılaştırsan nasıl olur abi :D (Sisler)

maşallah kardeşim tavanda on numara olmuş ellerine sağlık.. ya beni yanlış anlama ama o marşpiellerde benim gözümü tırmalayan birşey var... ön taraflardaki dışa doğru çıkıklık heralde gözümü tırmalayan yada ne bileyim baba kaportacıymış birleşim noktalarını fiberle kaybedip dümdüz bir görüntümü oluştursan ne bileyim bi gariplik işte çözemedim :D neyse çok kafa ütüledim . tekrardan maşallah..

gayet iyi olmuş melih güle güle kullan ben gri clio sevmiyorum kaplat aracını :D

:bravo:bravo:bravo

Az daha sarılaştırsan nasıl olur abi :D (Sisler)

Yok kardeşim ya sarı sis sevmiyorum ben çok göz alıyor falan 6.000kelvin xenonum daha hoş :)

maşallah kardeşim tavanda on numara olmuş ellerine sağlık.. ya beni yanlış anlama ama o marşpiellerde benim gözümü tırmalayan birşey var... ön taraflardaki dışa doğru çıkıklık heralde gözümü tırmalayan yada ne bileyim baba kaportacıymış birleşim noktalarını fiberle kaybedip dümdüz bir görüntümü oluştursan ne bileyim bi gariplik işte çözemedim :D neyse çok kafa ütüledim . tekrardan maşallah..

Abi o oval bası karaç ovalliği :) ortaya doğru tam düz gelse kasislerden geçemem bu şekilde kurtarıyorum :) Birde başka hiçbir clio3de yok bu marşpiyel o derece iddialı konuşurum fibercide özel yaptırdım biraz iyi biraz kötü dursun sorun değil :)

gayet iyi olmuş melih güle güle kullan ben gri clio sevmiyorum kaplat aracını :D

Boyasız benim araba ya nasıl kıyarım :) Autowaxdaki abimde söylüyor gel maliyetine kaplıcam diye ama istemiyorum :)

masallah cok sinirli oldu evlat:)
bagaj ustu stop lambasinin oldugu bolum de kaplansa nasil olur acaba? tavan kaplatan kimse bunu yapmadi simdiye kadar

masallah cok sinirli oldu evlat:)
bagaj ustu stop lambasinin oldugu bolum de kaplansa nasil olur acaba? tavan kaplatan kimse bunu yapmadi simdiye kadar

Düşündük denedik güzel olmayınca söktük birazını yaptık yani :) Spoiler koyucam zaten custom birşey bakalım :)

Boyasız benim araba ya nasıl kıyarım :) Autowaxdaki abimde söylüyor gel maliyetine kaplıcam diye ama istemiyorum :)[/QUOTE]
MAT FÜME KAPLATTIR BENCE GÜZEL OLUR

Geri